Ganesha Caffe lounge bar colaborează cu un cunoscut barista pentru o linie de cocktailuri – semnătură

Cele mai bune cocktailuri

Ganesha Caffe lounge bar, deschis în primăvara acestui an, continuă să își extindă și îmbunătățească meniul prin lansarea unei linii proprii de cocktailuri – semnătură pentru care lucrează cu un cunoscut barista din România. Ganesha a început demersurile încă dinainte de deschiderea acestei noi locații din Calea Victoriei, nr. 20. Unul dintre actțonarii acestui lounge cocktail bar a declarat că băuturile vor adopta un stil oriental, fiind customizate cu ingredientele special importate pentru a reda savoarea autentică a Orientului.

Segmentul corporate constituie principalul target al unui lounge cocktail bar din București. Peste 80% dintre clienți caută să experimenteze savoarea specifică altor culturi la “After Hours”.

Informația potrivit căreia Managementul Ganesha Caffe Victoriei intenționează să introducă în meniul acestui lounge bar o linie specială de cocktailuri – semnătură a fost lansată chiar de cei trei acționari. Aceștia și-au argumentat decizia astfel: “Ganesha este proiectul nostru de suflet prin intermediul căruia ne-am dorit să le oferim clienților noștri o experiență calitativă din toate punctele de vedere, de la atmosferă și până la gustul preparatelor savurate. Deși nu a trecut mult timp de când am deschis această nouă locație din Calea Victoriei, feedback-ul a fost, să zicem, suficient cât să ne îndemne să gândim noi soluții de a ne fideliza clienții și a ne extinde afacerea. Mizăm în acest moment pe identitatea Ganesha, un lounge bar cu specific oriental în care se vor servi cocktailuri create de un barista care ne va ajuta să schițăm compozițiile cu focus pe cultura orientală. Nu eliminăm cocktailurile clasice din meniu – Pina Colada, Mai Tai, Long Island Ice Tea, Cosmopolitan etc. – ci îl completăm cu noi cocktailuri ce vor purta semnătura Ganesha […].”

Ganesha Caffe Victoriei este gata să-și reîmprospăteze meniul de cocktailuri artizanale cu introducerea unei linii speciale care va avea loc în curând. Având o perspectivă intensă asupra industriei și a băuturilor servite în București, de la tendința cocktail barurilor din cele mai cunoscute lounge-uri din țară și străinătate, barista care colaborează cu Ganesha este gata să devină un factor decisiv în succesul cocktailurilor de semnătură ale Ganesha Caffe.

Am contractat pentru ambele locații Ganesha – atât pentru cea din Calea Victoriei Nr. 20, cât și pentru cea din Barbu Văcărescu Nr. 17 – cei mai buni barista. În acest sens, îi invităm pe cei interesați să ne urmărească pe Instagram, fiindcă acolo pot vedea cu cine colaborăm și nivelul de profesionalism al acestora. Suntem transparenți și publicăm frecvent fotografii și videoclipuri cu barista, însă până la lansarea liniei de cocktailuri – semnătură Ganesha dorim să rămânem rezervați, pentru ca surpriză să fie și mai mare. Am ales, însă, să colaborăm cu un barista din exterior pentru lansarea liniei de cocktailuri – semnătură întrucât ne-am dorit o viziune diferită și multifațetată pe care și-a format-o în țări care împrumută cultura orientală”, a mai adăugat sursa citată.

Barista ales de Ganesha Caffe Victoriei pentru crearea liniei speciale de cocktailuri – semnătură are mai multe colaborări la activ cu lounge baruri din țară și străinătate. Unul dintre acționarii Ganesha susține că acesta a creat linii de cocktailuri cu arome exotice din Sud-Estul Asiei pentru un lounge bar din Dubai, bazându-se pe aceste performanțe pentru a crea o linie specială cu arome orientale și în România. “Ne axăm pe savoarea orientală pentru că reflectă cel mai bine identitatea acestui lounge cocktail bar din București, dar și în urma feedback-ului oferit de clienii noștri. Este o linie de cocktailuri – semnătură adresată segmentului de clienți corporate, care caută constant noutatea în gustul și prezentarea băuturilor servite la <After Hours>.”

Despre Ganesha Caffe Victoriei:

Ganesha Caffe Victoriei este un lounge cocktail bar cu specific oriental, deschis la începutul acestui an de aceiași trei acționari care au pus bazele primei cafenele Ganesha din Barbu Văcărescu. Localul este preferat de clienții interesați de o experiență gourmet unică și o atmosfer[ degajată, adaptându-și meniul și programul inclusiv segmentului de clienți corporate și turiștilor.

Contact:
Adresă: Calea Victoriei, Nr. 16 – 20, Bucuresti
Telefon: +40 748 336 677
Site web: https://ganeshacaffevictoriei.ro
Social Media: https://www.facebook.com/GaneshaCaffeVictoriei/
E-mail: ganeshacaffevictoriei@gmail.com

Program:
Luni – Joi: 10:00 – 02:00
Vineri – Sâmbătă: 11:00 – 04:00
Duminică: 11:00 – 02:00