Gama diversificata de girofaruri de la Malco ATP

Firma Malco Auto Truck Parts are o experienta de peste 13 ani in domeniul importurilor si comercializarii de sisteme de avertizare luminoasa si acustica. Fiind constienti de importanta acestor sisteme de avertizare luminoasa si acustica, echipa de la Malco ATP cauta sa ofere cea mai buna calitate in domeniu, dar si o gama foarte diversificata de astfel de produse. Prin urmare, oricine are nevoie de girofaruri in diverse domenii de activitate trebuie sa apeleze la serviciile acestei firme.

Indiferent daca iti desfasori activitatea in ceea ce inseamna tractari auto, in domeniul industrial, in domeniul salubritatii stradale sau in constructii, la Malco vei gasi cele mai eficiente si calitative girofaruri pentru utilajele folosite in domeniul tau de activitate. Mai mult decat atat, in oferta noastra pot fi gasite numeroase modele de girofaruri si pentru masinile de interventie precum ambulante, masini de pompieri sau politie. Sa nu uitam cat de importante sunt semnalele luminoase in domeniul aviatiei.

Ei bine, daca ai nevoie de anumite girofaruri pentru tot ceea ce inseamna domeniul aviatiei, atunci trebuie spus ca in oferta celor de la Malco ATP vei putea identifica exact acele modele de care ai nevoie. Cei mai renumiti producatori in materie de girofaruri se regasesc in oferta noastra, iar aici putem aminti nume precum Code 3, Britax, Vision Alert sau Delta Design. In functie de domeniul de utilizare, in oferta noastra poti gasi girofaruri industriale, cu LED, de tip rotator, static flash sau de tip xenon. Intreaga oferta a celor de la Malco ATP in materie de girofaruri poate fi gasita accesand site-ul www.malco.ro, meniul Produse.

Atunci cand esti in cautarea celui mai potrivit girofar pentru diversele masini sau utilaje este important sa ai in vedere o serie de criterii pe baza caruia sa faci cea mai buna alegere. Astfel, este important sa ai in vedere modul de prindere al girofarului pe masina sau utilajul pe care urmeaza a fi montant. Un alt criteriu se refera la tipul de alimentare al girofarului pe care urmeaza sa il achizitionezi.

Avand in vedere ca utilizarea girofarului va avea loc in diverse medii, este important sa acorzi atentie si nivelului de umezeala la care girofarul va fi supus. Un alt aspect extrem de important se refera la fiabilitatea pe care un girofar o ofera.Si nu in ultimul rand, in alegerea unui girofar de calitate trebuie sa ai in vedere si perioada de garantie a acestuia.

In oferta Malco vei putea gasi diferite modele de girofar cu garantie de 1 an, de 2 ani sau de 5 ani. In functie de modul de prindere al girofarului vei putea alege modelul de prindere cu 1 pol, 3 bolturi, cu magnet sau mag + 1 bolt. Culorile disponibile in oferta magazinului nostru privind oferta de girofaruri sunt alb, rosu, albastru si orange.

Intreaga echipa ce lucreaza pentru Malco isi doreste stabilirea unor parteneriate pe termen lung si de succes cu toti clientii. Tocmai de aceea, oferim produse in domeniul semnalizarii acustice si luminoase la cel mai bun raport calitate/pret. Mai mult decat atat, oferim consultanta pentru gasirea modelului de girofar de care orice client are nevoie. Pentru orice sistem de avertizare luminoasa si acustica te asteptam la Malco ATP.