Gama de tricouri, la mare cautare in sezonul cald – oferta Kokoa Couture

tricou kokoa couture

Vara, sezonul ce imbie la plimbari lungi si vacante, cand merita sa te bucuri de soare, aduce si schimbari din punct de vedere vestimentar. Se impun desigur articolele de imbracaminte vaporoase, din materiale fluide, ce permit aerisire, flux de aer pe suprafata pielii. Cu totii stim ce implicatii are soarele arzator sau temperatura ridicata ce aduce deseori disconfort.

Dintre tipurile de articole vestimentare, tricourile sunt cele preferate. Sunt practice si versatile, se pot asocia unor varii tipuri de tinute si prezinta in fapt un croi care poate fi adoptat de orice persoana, indiferent de silueta. Desi in aparenta nu este vorba de stil pretentios, intocmai pentru a se asigura de un look aparte o femeie isi va dori si un design unic pentru tricoul cel il poarta.

In ultimul timp preferintele in materie de tricouri au inceput sa vizeze stilul personalizat sau in orice caz un design imbunatatit, ce implica elemente decorative, aplicatii, modele, texte etc. Iata ce oferte de tricouri en-gros prezinta cei de la Kokoa Couture:

Tricouri monocrome – optiuni de tricouri albe sau negre sunt puse la dispozitie. Acestea sunt fara doar si poate dintre cele mai populare si pentru faptul ca se potrivesc de minune in orice context. Fie la tinute casual, cele de zi cu zi sau potrivite pentru iesiri in oras, astfel de tricouri permit combinatii cromatice dintre cele mai diverse.

Tricouri in serie a cate 3 marimi – pentru ca ofertele vizeaza gama en-gros, Kokoa Couture pune la dispozitie serii de cate 3 marimi. Aici se includ desigur cele  mai cautate in mod normal.

Tricouri cu imprimeuri – simplismul nu trebuie sa fie un motiv de descurajere de a purta aceste piese vestimentare. Aducand o nota de originalitate, cei de la Kokoa Couture demonstreaza ca pana si cele mai comune tipuri de articole vestimentare pot fi deosebite cand li se asociaza nota creativa. In acest sens sunt puse la dispozitie tricouri cu silueta Minny, cu texte succinte si interesante, cu bufnita, love si multe alte optiuni ce surprind placut.

Detaliile fac diferenta

Desigur ca banalul nu poate fi apreciat; mai ales pentru ca se mizeaza pe vanzarea en-gros este necesar sa existe o preocupare pentru partea de stil, care de vreme ce atrage atat de mult, impune si dorinta de a achizitiona la nivel extins. Asadar, gama de tricouri de la Kokoa Couture aduce in prim plan detalii de design ce sunt in trend.

De la franjuri la accente lucioase, de la imprimeuri plasate central la aplicatii metalice, tricourile de la Kokoa Couture sunt fara doar si poate de o atractie aparte. Incanta prin combinatiile realizate, sunt un contrast intre albul sau negrul de baza si aplicatiile de design.

De asemenea, la capitolul compozitie se tine cont de calitate, insemnand o combinatie de succes a bumbacului cu elastanul, pentru a oferi confort, dar si pentru a se mula foarte bine pe corp si a rezista la uzura.

Cei interesati de astfel de optiuni regasesc in cadrul paginii oficiale kokoa-couture.ro toate detaliile despre posibilitatea de a comanda. Chiar daca este vorba de vanzarea en-gros, se aplica aceleasi reguli de colaborare: posibilitate de comanda online, principiile calitative respectate, seriozitate si promptitudine in a onora comenzile.