Gama de fronturi de mobila Protege Parol

Cand incepem amenajarile de spatii rezidentiale sau publice gandim, in primul rand, cum dorim sa arate incaperea si ce este la moda in domeniu. Ce stil de mobilier, ce culoare, ce textura si ce nuanta sa aiba fete de usi si sertare ale mobilierului.  Apoi, pentru a definii stilul mobilierului, alegem pentru aceasta accesoriile din MDF, manerele sau butonii, care trebuie sa fie in ton cu electrocasnicele, cu blatul de lucru sau cu alte elemente care compun ambientul: masa si scaunele, lustrele, usile si geamurile, etc. Si, nu in ultimul rand, recomandat este sa punem pe un loc bine definit functionalitatea mobilierului pentru a nu il transforma doar intr-un element de décor al incaperii. Pare o misiune imposibila, cand adunam toate aceste detalii, sa gasesti un o solutie echilibrata, potrivita cu dorintele tuturor membrilor familiei, cu personalitatea mea si cu aspiratiile noastre. 

Compania Protégé Parol vine in ajutorul rezolvarii acestei dileme cu informatii despre stiluri de mobilier potrivite nuantelor, decorurilor si frezarilor propuse de catre echipa noastra pentru alegerea fetelor de sertar si usi din MDF infoliat. Va punem la dispozitie gama de materiale pentru usi mobila si gama usi mobila bucatarie MDF pentru un plus de confort si eleganta in casa dvs.

Frontul are in compozitie o rama si o tablie. Frezarea de tablie genereaza usii o rama (denumire folosita atunci cand tablia este eliminata) care poate fi dreptunghiulara, cu bolta  (doar pe partea superioara) sau in oglinda si in partea inferioara, cu model clasic tip mustata sau o compozitie geometrica moderna. Tablia poate fi in aceeasi linie cu rama (pentru fronturile din MDF 18 mm) sau poate fi frezata si adancita ( pentru fronturile din MDF de 22mm).

Daca va ganditi la o solutie de inlocuire fronturilor de mobila, echipa Protege Parol este aliatul ideal in acest sens.

Pentru toate tipurile de frezari ramele de front pot contine tablie sau nu.  Ramele fara tablie (decupate)  sunt destinate si utilizate in compozitiile de mobilier care contin usi cu sticla sau grilaje pentru mobila. În cazul ușilor decupate lățimea ramelor poate varia în funcție de modelul ales, între 60 și 85 mm. La calcularea dimensiunii sticlei vă recomandăm să folosiți următoarea formulă: Înălțime (H) x Lățime (L) ușă – 100 mm.

De retinut:

Rama frontului de usa are acceasi latime pe toate cele patru laturi. In cazul frezarii de sertar sau frezare jolly rama are doua latimi. Este mai ingusta decat rama usilor pentru cele doua dimensiuni orizontale ale frontului in cazul frezarii sertar, iar pentru frontal cu frezare jolly rama este mai ingusta pentru dimensiunile verticale.

Mai multe detalii pe www.protege.ro

Dar si pe pagina de fronturi de mobila Protege Parol.