Gala EUROPAfest – Cea mai importanta seara din festival

19 mai 2012

Dupa 3 saptamani de concerte de jazz, blues, pop si muzica clasica, dupa ce sute de muzicieni din intreaga lume au invadat Bucurestiul si au umplut salile de concerte si pub-urile din oras, EUROPAfest a ajuns la final.

Gala gazduieste marea Finala Bucharest International Jazz Competition, unul dintre cele mai puternice concursuri de muzica jazz din Europa. Dintre cele 25 de trupe cu muzicieni din 24 de tari inscrise in semifinala concursului, cele mai bune 3 proiecte muzicale vor concura in direct pentru titlul de Grand Prize Winner.

In aceeasi seara se vor decerna premiile pentru laureatii Jeunesses International Violin Competition. Premierea va fi incoronata de trei momente muzicale in care castigatorii vor interpreta lucrari celebre ale marilor compozitori. Competitia numara deja 19 editii de succes, iar in acest an s-au inscris in concurs 138 de violonisti din 38 de tari.

Pe scena teatrului Odeon vor urca pe rand personalitati ale vietii publice si artistice din Romania pentru inmanarea premiilor. Totodata, in cadrul evenimentului are loc si decernarea Diplomei de Excelenta acordata de Casa Regala unei companii care sprijina cultura si noua generatie de muzicieni.

Seara se va incheia cu acordarea premiilor competitiei de jazz. Unii vor pleca de pe scena festivalului mai fericiti decat ceilalti, detinatori ai titlului de Best Band si Grand Prize Winner.

Multe emotii, dedicare, performanta si aplauze vor fi sambata pe scena teatrului Odeon, intr-un moment de maxima distinctie si excelenta: Gala EUROPAfest.

Trompetele vor suna pe 19 mai, la sala Majestic a teatrului Odeon, incepand cu orele 19:00.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram