Fundatia „Pentru Voi” la ONG Fest 2011

6 octombrie, Timisoara

Fundatia „Pentru Voi” la ONG Fest 2011

Fundatia „Pentru Voi” invita cetatenii Timisoarei sa viziteze standul nostru de prezentare in cadrul targului ONG-Fest 2011, care se va desfasura in 8 si 9 octombrie, in Piata Unirii. Actiunea face parte din proiectul Economia sociala – o sansa pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeste in oameni!”.

„Pentru Voi” va oferi mai multe informatii despre activitatile proiectului mai sus mentionat, va prezenta activitatea Unitatii Protejate „Pentru Voi” si va oferi spre vanzare o larga paleta de produse realizate in cadrul acesteia de persoane cu dizabilitati intelectuale (cercei, margele, felicitari pentru diferite ocazii, traistute brodate, lumanari parfumate). Se va promova programul de voluntariat „Un Prieten pentru Tine” prin organizarea unui work-shop pe tema voluntariatului.

In plus, va organiza un concurs de cunostinte generale pe tema dizabilitatii, un concurs de umflat baloane, se va juca sah, se vor face picturi pe fata si caricaturi, se va organiza un atelier de creat cercei si felicitari cusute.

Si anul acesta grupul vocal-instrumental “Pentru Voi” a fost invitat la targ pentru a sustine pe scena de spectacole din Piata Unirii doua recitaluri, sambata si duminica intre orele 17.30-18.00. Grupul a inceput deja pregatirile pentru un program la care va astepam cu mare drag.