Freightlink debuteaza pe piața din România

9 februarie 2016

Freightlink, una dintre primele companii online de rezervare a biletelor feribot pentru transportatorii de marfa, fondata in Marea Britanie, isi extinde serviciile si in restul Europei, intrand pe piata din Romania. Platforma care, la nivel european a inregistrat in 2015 peste 650.000 de rezervari, isi propune sa ajunga in primul an, la peste 5.000 bilete vandute, doar pentru piata locala.
Conform datelor oferite de Ministerul Transportului Marea Britanie doar in 2015, peste 60,000 vehicule de transport marfa inmatriculate in Romania au traversat granitele Marii Britanii, iar destinatiile in care feribotul este punct de legatura sunt din ce in ce mai accesate de romani. Astfel, compania prezenta in Marea Britanie din anul 2003 a decis extinderea operatiunilor pentru piata locala, adaptand funcționalitatile platformei in limba romana.
Utilizatorii din Romania au la dispozitie peste 400 de rute feribot pentru transport marfa –incluzand si cele mai putin cunoscute, precum Nordul Africii, Islanda, Tunisia, Insulele Canalului, Insulele Canare, Finlanda etc. Pentru a rezerva un bilet de feribot, utilizatorii au nevoie doar de 7 click-uri. Imediat dupa ce procesul de selectare a rutei si a modalitatii de plata este finalizat, confirmarea rezervarii este primita in 120 de secunde, fie pe mail, fie prin sms.
Freightlink le ofera transportatorilor legatura directa cu cei mai mari operatori de feribot din Europa-DFDS, P&O, Irish Ferries, Eurotunnel, Grimaldi Lines, Scandlines. Pentru a veni in ajutorul marilor transportatori, biletele pot fi rezervate si achitate ulterior, iar rezervarile se pot realiza 24/7. Pentru clientii care au nevoie de sprijin aditional, Freightlink serviciul profesional ‘after care customer service’.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram