Fotolii de masaj pentru orice casa! Un trend care prinde radacini!

9 iulie 2021
Autor:
SEO MEDIA MARKETING SRL

V-ati gandit vreodata cat de placut poate fi sa te intorci de la munca si sa te astepte cineva care sa iti faca masaj si sa te bucuri de fiecare data de acest aspect?

Dar daca acel cineva este chiar un fotoliu de masaj care poate sa iti indeplineasca aceasta dorinta si sa te ajute sa te relaxezi dupa o zi incarcata la munca, aducand salonul de masaj chiar la voi acasa, in living sau intr-o camera oarecare? De aceea s-au inventat cele mai bune fotolii de masaj, cu functii specifice care sa te ajute sa te simti usor si gata de o noua zi, in orice moment al saptamanii.

Scurt istoric

Aceste produse minune au inceput sa-si faca aparitia in Romania de ceva timp, mai exact de vreo 2-3 ani iar acum incep sa devina un trend si toata lumea sa isi doreasca sa aiba acasa un astfel de fotoliu de masaj, mai ales ca preturile in piata au inceput sa scada iar mai multa lume isi permite un astfel de aparat multifunctional de masaj, cu tot felul de functii confortabile si confectionat din materiale de cea mai buna calitate, pentru un confort superior si durabilitate sporita in utilizare.

Insa multa lume nu stie la ce exact trebuie sa se uite atunci cand trebuie sa faca o astfel de alegere si prin urmare au nevoie de cateva sfaturi bune, de niste pareri de la cumparatori adevarati si de niste specificatii tehnice dupa care sa se uite la momentul achizitiei.

Criterii de urmarit atunci cand alegi un fotoliu de masaj bun

Performanta

Cel mai important criteriu de care te rugam sa tii cont este acela al performantei iar aici va recomandam sa tineti cont de faptul ca un fotoliu de masaj mai scump va fi intotdeauna mai performant si mai calitatativ cu cat pretul urca, functiile de masaj vor fi mai numeroase si mult mai simplu de utilizat iar feelingul din timpul masajului va fi ceva de vis.

Numarul si tipul masajelor

Un al doilea criteriu de luat in seama atunci cand vorbim de un fotoliu de masaj il reprezinta numarul si tipul masajului pe care il poate face, cele mai importante fiind masajul shiatshu, masajul cu role si masajul prin tapotament. Astfel, va recomandam sa faceti o alegere inteligenta si sa cumparati un fotoliu cu mai multe zone de masaj, preferabil mai mult de 3 zone.

Roti de transport

Roti pentru transport ar fi un al 3-lea criteriu important, avand in vedere ca aceste produse denumite fotolii de masaj au o masa foarte mare si prin urmare sunt dificil de mutat si transportat prin casa daca nu dispun de roti. Totodata, in privinta structurii fotoliului va recomandam sa va uitati dupa spatar si suport pentru picioare cu reglare automata din buton, astfel incat sa gasiti imediat cea mai buna pozitie pentru confort si relaxare superioare.

Telecomanda din dotare

Telecomanda din dotarea fotoliului cu masaj este un al aspect la care va recomandam sa va uitati deoarece poate fi foarte utila atunci cand va doriti sa schimbati programul de masaj fara a va ridica, la o simpla apasare de buton. Acest gand poate fi reconfortant pentru cei mai multi dintre utilizatorii fotoliului cu masaj.

Pentru un ghid de alegere mai complet a celor mai bune fotolii de masaj va recomandam sa accesati site-ul www.fotoliimasaj.ro si sa urmariti noutatile pe care le scriem, precum si articole intregi despre aceste produse minune pe care doriti sa le achizitionati.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram