Fotolii de masaj profesionale Mai putina durere mai multa mobilitate

Totodata, reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de relaxare si tratare a numeroase afectiuni, efectele masajului terapeutic fiind bine cunoscute.
Fotoliile de masaj Chairmony se caracterizeaza prin eleganta, confort de inalta clasa si o gama diversificata de functionalitati, aceste produse fiind destinate oricui isi doreste un mod de viata mai sanatos.
Aparatele inlocuiesc cu succes chiar si cel mai bun terapeut si ofera rezultate deosebite persoanelor care aleg masajul ca forma de tratament pentru diverse afectiuni, cat si celor care vor sa combata stresul si oboseala.

Efectele terapiei prin masaj la nivel psiho-fizico-mental

O mare parte dintre clientii interesati de aparate de masaj diverse apeleaza la functiile acestor produse din cauza durerilor de spate si a productivitatii zilnice tot mai scazute.
Mainile unui terapeut priceput sau functiile unui scaun de masaj profesional pot ameliora durerile musculare pe intreg corpul si au capacitatea de a induce o stare de relaxare si confort atat la nivel fizic, cat si psihic.
Studiile de specialitate, precum si marturiile pacientilor care au apelat la terapia prin masaj arata ca scaunele au urmatoarele efecte terapeutice:

– Normalizeaza functile organice si motricitatea circulatiei interstitiale;
– Stimuleaza circulatia limfatica, energetica si sangvina;
– Imbunatateste metabolismul;
– Reduce tulburarile hormonale;
– Normalizeaza ritmul cardiac;
– Ajuta la inmultirea celulelor rosii;
– Ajuta la detoxifierea organismului;
– Ajuta la tonifierea musculaturii;
– Ajuta la cresterea mobilitatii;
– Sustine functiile naturale de adaptare si aparare a organismului.

Pe langa aceste functii, aparatele de masaj pot influenta si starea psihica a celor care se bucura de aceasta terapie in mod regulat. Astfel, utilizatorul beneficiaza si de:

– Reglarea somnului;
– Cresterea capacitatii de concentrare;
– Reducerea anxietatii;
– Prevenirea si inlaturarea instabilitatii emotionale;
– Relaxarea psiho-mentala;
– Inlaturarea stresului;
– Reechilibrarea energetica.

Contraindicatii ale masajului si riscuri
In general, masajul se realizeaza in conditii de siguranta daca apelati la un specialist cu experienta sau un fotoliu profesional.

Cu toate acestea, in functie de programul ales sau tehnicile aplicate, utilizatorul se poate confrunta cu aparitia febrei musculare, un efect negativ des intalnit la cei care apeleaza rar la aceasta terapie naturista.

Insa, atunci cand nu este efectuat corect sau utilizatorul sufera de anumite afectiuni, exista riscuri precum:

– Sangerare interna;
– Reactii alergice;
– Leziuni ale nervilor;
– Dureri in diverse zone ale corpului etc.

Prin urmare, masajul este contraindicat femeilor insarcinate, celor care sufera de boli ale pielii, persoanelor aflate in recuperare dupa o interventie chirurgicala, celor care sufera de probleme circulatorii grave, dar si in cazul unor fracturi recente, rani sau zone inflamate, osteoporoza etc.
In cazul in care nu sunteti siguri cum v-ar putea afecta masajul efectuat de catre un fotoliu profesional, discutati mai intai cu un specialist in domeniu.

Relaxare si confort chiar la tine acasa – Fotolii de masaj Chairmony

Un fotoliu de masaj cu functii si programe inedite este cea mai buna metoda de tratament pentru cei care nu isi permit sa mearga la un salon de relaxare, dar au nevoie de aceasta terapie pentru diverse probleme de sanatate.
Pentru mai multe detalii despre aceasta companie si produsele oferite, fie accesati www.chairmony.ro, fie utilizati urmatoarele date de contact:
E-mail: office@chairmony.ro
Telefon: 0749214779