Formația muzica de petrecere – cea mai frumoasa si incantatare alegere !

 

Muzica de petrecere este alegerea perfecta pentru evenimentul dumneavoastra !Ceea ce ne face unici este profesionalismul si pregatirea tuturor membrilor formatiei ,fiecare avand o experienta bogata in evenimente,pregatire muzicala si studii superioare. Daca doriti calitate,profesionalism si experienta, atunci,ati facut alegerea potrivita!

Muzica de petrecere este formatia ce va ofera relaxare maxima si va asigura un eveniment perfect din punct de vedere artistic. Formatia nostru abordeaza diverse stiluri muzicale precum: café concert, pop, pop-rock, dance, blues, latino, folk, muzica de petrecere, muzica greceasca si muzica balkanica.

Muzica de petrecere va garanteaza o prestatie minunata cu un repertoriu ce cuprinde mai multe genuri muzicale.
Formatia  nostra va asigura distractia, atmosfera si un show complex ce se va transforma intr-o amintire placuta de neuitat.
Puteți apela cu încredere si veți gasi cel mai bun preț pentru dumneavoastra!

Muzica de petrecere este cheia unei  petreceri de succes. Daca iti doresti o petrecere de neuitat si nu o nunta oarecare, aici gasesti experienta si originalitatea pentru ziua ta cea mare. Spune DA intr-o atmosfera unica si moderna !

Talentul, ambiţia, dar şi munca asiduă i-au ajutat să strângă un repertoriu bogat şi variat, o adevărată “zestre” a folclorului muzical românesc, ce acoperă mai multe zone ale ţării, dar și șlagăre ale muzicii ușoare românești și internaționale. Pasiunea şi dăruirea cu care ei cântă vă vor cuceri cu siguranţă inimile şi vă vor face să redescoperiţi muzica autentică.

Pe acordurile viorii, seduși de sensibilitatea şi claritatea vocii şi a naiului, susţinuţi de armonia clapelor lui şi cuceriți de carisma vocii și prezența scenică, veţi pătrunde într-o lume “de demult”, nu numai a muzicii, dar şi a tradiţiilor păstrate prin portul popular românesc.

Ceea ce oferim

Formația de muzica de petrecere vă oferă un program artistic variat, compus din muzică populară tradițională ce acoperă toate zonele țării, muzică de petrecere, muzică ușoară românească și internațională, muzică instrumentală de virtuozitate, café-concert, muzică țigănească și Dj pentru pauzele de respiro.

De asemenea asigurăm sonorizarea necesară pentru realizarea actului artistic compusă din echipamente audio de ultimă generație, microfoane wireless ce asigură mobilitatea interpreților, sistem de lumini.

Programul nostru artistic se adresează tuturor celor care doresc să aibă alături în momente de sărbătoare o trupă de tineri muzicieni ce iubesc muzica, s-au născut cu ea în suflet și-n grai, iar entuziasmul și fervoarea cu care ei o cântă cu siguranță vă vor face și pe dumneavoastră să o iubiți. Petrecerea dvs. se va transforma într-un adevărat spectacol ce va deveni apoi una dintre cele mai frumoase amintiri.

Așadar, dacă vă doriți o nuntă de neuitat, vreți ca micuțul dvs. să fie sărbătorit așa cum se cuvine la botez, sau aveți un eveniment ce merită celebrat într-un mod deosebit, petrecere corporate sau zi de naștere, Formația muzica de petrecere vă oferă muzica ideală.