fbpx

Formatia de nunta Simona Tone lanseaza oferta pentru 2016 2017

Simona Tone revine in segmentul muzical dedicat evenimentelor de amploare din Romania si lanseaza oferta 2016-2017 in materie de nunti si botezuri. Alaturi de cunoscutul sau taraf de muzica populara, Simona Tone va propune mai multe pachete de exceptie prin care nunta, botezul sau petrecerea voastra aniversara sa fie condimentata intr-un mod special. Ascultand Simona Tone si bandul sau aveti convingerea ca invitatii vostri se vor bucura de un repertoriu variat si de melodii care sa le trezeasca amintiri sau care sa ii binedispuna in mod constant.

Pentru anul 2016, unul care se anunta incarcat de evenimente muzicale, formatia de nunta Simona Tone din Bucuresti va invita sa vizitati site-ul sau oficial si sa vizionati oferta curenta. Puteti alege dintre cele doua pachete, ambele fiind bazate pe cunoscuta vocalista cat si pe taraful sau.

Oferta #1 este dedicata celor care doresc sa invite la petrecerea lor un grup restrans de muzicieni insa unul de mare calitate. Cei 6 membri ai formatiei Simona Tone vor reusi fara doar si poate sa va ofere un plus de fantezie dar si momente muzicale unice, de neuitat. Alaturi de vocalista va puteti baza pe un solist de muzica usoara, un acordeonist, un violonist, un personaj care schimba ritmul cu ajutorul clapelor si un DJ profesionist.

Pe de alta parte, mai aveti la dispozitie o formula de muzica de nunta cu adevarat aparte, o echipa formata din 9 membri printre care se numara Simona Tone si invitatii sai surpriza precum si un taraf format din vioara, acordeon, clarinet, tambal, orga, sistem de sonorizare si dj. Pe scurt, un pachet de nunta complet alcatuit din 9 muzicieni de exceptie dornici sa ofere o nota aparte evenimentului vostru.

Va doriti un pachet de nunta personalizat format dintr-o formatie cu mai multi membri? Nu ezitati sa ne contactati, taraful de nunta Simona Tone este o formatie de nunta apropiata de iubitorii de muzica si va pune pret intotdeauna pe oferirea unor servicii muzicale perfecte, pe gusturile voastre.