Floraria Mobila anunta parteneriatul cu AZAY Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei

14 septembrie 2016

Astfel, pe langa micile momente festive de zi cu zi punctate prin surprize marca Floraria Mobila, comenzile pentru evenimente corporate sau ocazii speciale private care necesita decoruri florale speciale au capatat in ultima vreme o pondere din ce in ce mai mare in business-ul Floraria Mobila. In linie cu adaptarea la nevoile observate in randul clientilor, Floraria Mobila anunta parteneriatul cu AZAY, care gestioneaza in Romania un portofoliu de branduri de lux – cadouri si decoratiuni interioare- , Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei.

“Cu o experienta de aproape un deceniu pe piata decoratiunilor interioare si cu misiunea asumata de a reinventa conceptul art de la table in Romania, AZAY aduce in Romania produse argintate, din cristal si portelan de la manufacturi de prestigiu din Marea Britanie, Franta, Italia, furnizori ai caselor regale din intreaga lume. Printre brandurile din portofoliul nostru se numara Wedgwood & Arthur Prince of England (Furnizori Oficiali ai Casei Regale a Marii Britanii), Mario Cioni (cristalier din Florenta, castigator al premiilor internationale de design de obiect), JL Coquet (portelan de Limoges) sau Vera Wang.”, a precizat Lorina Seres (managing partner, AZAY Romania).

Ca expresie a parteneriatului dintre Floraria Mobila si exclusivistul furnizor de obiecte decorative, o parte dintre aceste obiecte vor putea fi comandate online de pe site-ul florariei. Vor fi disponibile, de pilda, vaze argintate, din cristal si portelan.

“Avem convingerea ca prin parteneriatul cu Floraria Mobila aducem mai aproape de realizare dezideratul AZAY de a promova rafinamentul regal in tot ceea ce tine de decoruri pentru casa si oferirea de cadouri pretioase care vorbesc despre tine in primul rand. O casa cu flori proaspete prinde viata! Iar vazele pe care noi le comercializam innobileaza viata florilor!”, a mai punctat Lorina Seres, (manager, AZAY Romania).

Acest parteneriat aduce si un nou tip de produs, la confluenta dintre cele 2 business-uri: aranjamentele florale livrate in vaze pretioase. Combinarea armoniei cromatice a unui aranjament floral cu finetea detaliilor unui vas argintat sau realizat din cristal ori portelan creeaza un cadou ce transmite rafinamentul absolut. Aceste cadouri de lux constau in aranjamente florale marca Floraria Mobila, a caror mireasma si prospetime este innobilata de pretiozitatea vaselor din argint din colectia Chinelli, portelanului din colectia Vera Wang sau cristalului Mario Cioni.

“Pretiozitatea obiectelor AZAY este pusa in valoare si de asocierea cu aranjamentele florale. Astfel, cadoul prinde viata, dar capata si factorul peren. Florile au un farmec efemer, asa ca oferirea lor intr-o vaza cu valoare atat materiala, cat si estetica si cu durabilitate in timp, este un plus pe care ne bucuram ca il vom aduce clientilor nostri de acum inainte.” a declarat Titel Botogan (Owner, Floraria Mobila).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram