Floraria cu Povesti: vanzari cu 67 la suta mai mari de Valentine s Day

16 februarie 2015

La floraria online Floraria cu Povesti, Valentine's Day a adus anul acesta vanzari cu 67% mai mari decat in 2014. Sarbatoarea dragostei deschide sezonul de primavara, sezon plin pentru florarii.

Cresterea de vanzari de Valentine's Day ne arata tendinta clara a clientilor de a folosi mai des serviciile de livrari de flori, apeland la comenzile online, dar si succesul campaniilor integrate de marketing online desfasurate in perioada premergatoare sarbatorii de Ziua Indragostitilor.

Si buchetele comandate anul acesta au fost mai mari, valoarea medie a comenzii crescand cu 25%, de la 235 lei in 2014, la 293 lei in 2015. Singurul lucru constant a fost alegerea florilor din buchetele comandate, aproximativ 65% dintre acestea fiind trandafiri rosii.

La Floraria cu Povesti, cele mai comandate buchete de Valentine's Day au fost Le Coeur - buchetul in forma de inima, care are o simbolistica aparte, potrivita sarbatorii de pe 14 februarie si buchetele mari de trandafiri rosii, insotite de cutii cu praline si figurine de plus.

Dupa un weekend plin, echipa Florariei cu Povesti s-a intors cu forte proaspete, pregatita pentru Dragobete si pentru perioada de 1 si 8 Martie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram