Floraria Anemone, pentru cei care iubesc florile

18 iunie 2021
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Florile sunt cadouri de la natura pentru omenire. Acestea ne fac cu siguranta viata mai frumoasa si mai colorata si au un rol important pentru fiecare dintre noi. Pe langa oxigenul pe care il elimina, florile au o frumusete aparte de care ne putem bucura in orice moment al zilei.

In plus, ele au puterea de a schimba dispozitia oricui, fiind un cadou inedit pentru orice eveniment important din viata.

Floraria Anemone, pentru cei care iubesc florile

Pe site-ul www.anemone.ro veti regasi de fiecare data o echipa dedicata acestei nise, avand o gama larga de produse si categorii pentru anumite evenimente importante din viata.

In plus, ofera consultanta si sfaturi in a face o alegere cat mai potrivita. De asemenea, fiecare buchet si aranjament este realizat de catre designeri florali cu experienta.

Un site de unde poti comanda online orice aranjament floral

Pentru ca tehnologia este un aliat de incredere atunci cand ne dorim sa ne eficientizam timpul, floraria Anemone detine un site pentru ca orice comanda sa devina mult eficienta si accesibila. Astfel ca puteti accesa site-ul si puteti comanda orice aveti nevoie si daca nu stiti ce sa alegeti veti avea parte de consultanta pentru a va fi mai usor.

Pentru ca s-a dat startul sezonului evenimentelor importante precum nuntile si botezurile, site-ul pune la dispozitie buchete de flori pentru mireasa, nasa, lumanari pentru nunta, accesorii si aranjamente dintre cele mai frumoase si speciale, la preturi accesibile pentru fiecare buzunar.

Totodata, zilele aniversare sau de nastere ale prietenilor sau a membrilor de familie pot fi completate cu un buchet de flori inedit cu ajutorul florariei Anemone.

Floraria Anemone are sediul in Bucuresti, iar pentru comenzi mai mari de 150 ron transportul este gratuit. In plus, se pot comanda buchetele sau aranjamentele din cadrul site-ului sau se pot crea in functie de cerintele clientilor.

Pentru o  comanda efectuata pana in ora 13, echipa va livra coletul in aceeasi zi in decurs de 2-4 ore.

Regasesti pe www.anemone.ro lista completa a serviciilor si aranjamentelor disponibile.

Date de contact: 0721 260 677

[email protected]

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram