FIZIOTERAPIE

Fizioterapia este o forma de terapie care utilizeaza diferite forme de curent electric: continuu (curent galvanic), alternativ ( inalta frecventa, curent de joasa frecventa) dar si derivate ale curentului de inalta frecventa (ultrasunet, laser, unde scurte).
Fizioterapia in cabinetul de recuperare medicala KinetoStars Med este destinata ariei curative si programelor de recuperare in patologia locomotorie.
Electroterapia este utila in:
• Boli reumatismale, inflamatorii sau degenerative (lombosciatica, discopatii, artroze etc.)
• Boli reumatismale abarticulare (bursite, tendinite,sinovite)
• Patologii ale sistemului nervos periferic (nevralgii, nefrite, leziuni traumatice,sechele traumatice)
• Patologii ale sistemului nervos central (hemiplegiii, paraplegii)
• Patologii cronice sistemice.
De asemenea in cadrul cabinetului de recuperare medicala se pot efectua proceduri de fizioterapie, kinetoterapie, decompresie vertebrala (elongatii vertebrale) precum si masaj de recuperare sub stricta supraveghere a personalului specializat.
Cabinetul de recuperare medicala KinetoStars Med va asteapta de luni pana sambata intre orele 09.00-20.30. Pentru programari puteti apela numarul de telefon 0736.090.210. Pentru intrebari si nelamuriri ne puteti scrie pe chat-ul disponibil 24/24 pe site-ul kinetostarsmed unde dna dr fiziokinetoterapeut Petcu Raluca va va raspunde in cel mai scurt timp.