fbpx

FivePlus Solutions este Partener Certificat Google AdWords

Asta inseamna ca FivePlus Solutions ofera mai multa incredere si calitate in furnizarea serviciilor de promovare si publicitate in reteaua Google AdWords.
Calitatea serviciilor de promovare online in reteaua Google AdWords este sustinuta de suportul complet oferita clientului prin: planuri de implementare a strategiei de marketing online, optimizarea SEO a site-ului, anunturi publicitare mobile si video, asistenta avansata AdWords.
In continuare actionam pentru cresterea competentelor certificate in vederea imbunatatirii permanente a calitatii serviciilor oferite clientilor nostri.

“ Oferim servicii de consultanta strategica. Ne formam o viziune de ansamblu asupra business-ului clientului si implementam solutiile si serviciile in cadrul unei strategii de dezvoltare si optimizare care se potrivesc business-ului acestuia. Prin abordarea de “plata la performanta” in zona de promovare online, noi, ne asumam unele riscuri ale proiectului. Suntem onorati ca avem alaturi un partener de incredere si important cum este Google. Certificarea competentelor companiei de catre Google ne plaseaza in zona restransa a companiilor care se bucura de acest statut.
Indiferent de tipul serviciului prestat, tinerea sub control a proceselor este apreciata de catre partenerii nostri si este o dovada in plus ca suntem interesati in a avea o colaborare bazata pe principii sanatoase, sa prevenim mai mult decat sa corectam, sa privim pe termen lung desfasurarea afacerii.” Alin Nita, Director General FivePlus Solutions

Despre FivePlus Solutions
FivePlus Solutions este o companie romaneasca specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii pentru managementul documentelor si informatiilor, invatamant la distanta de tip eLearning, aplicatii web complexe, servicii pe tehnologii IBM precum si servicii de promovare online Google AdWords si servicii de optimizare SEO a site-urilor pentru motoarele de cautare.
Infiintata in 2006 de o echipa de profesionisti cu peste 12 ani de experienta in dezvoltarea de solutii colaborative, FivePlus Solutions este IBM Advanced Business Partner, Google Certified Partner si detine mai multe certificari privind competentele si expertiza.

Detalii suplimentare la www.fiveplus.ro

Date persoana de contact:
Adrian Ficker, Sales & Marketing Manager