fbpx

Firma Pamirco – produse și servicii de calitate superioară

traverse de lemn

Ești în căutarea unei companii de încredere producătoare de traverse lemn? Firma Pamirco Mănăștiur este renumită pentru tipurile de traverse pentru macazuri și poduri pe care le prelucrează.

Profesionalismul – o caracteristică necesară în prelucrarea traverselor

Cu o experiență vastă în această industrie ce numără peste 15 ani de prelucrare a produselor pentru clienți, firma Pamirco promite seriozitate și profesionalism prin fiecare serviciu.

Cerințele pieței se dezvoltă și se modernizează constant, din acest motiv încercăm să ne adaptăm continuu la preferințele clienților noștri. Suntem cunoscuți atât național cât și pe plan internațional pentru profesionalismul de care dăm dovadă în fiecare comandă.

Considerăm calitatea a fi una dintre cele mai importante caracteristici ale unei afaceri, motiv pentru care investim în produse, în aparatură și în oameni. Atât în echipa noastră cât și în clienți. Scopul afacerii este de a oferi cele mai bune servicii în materie de traverse pentru macazuri sau traverse pentru poduri, indiferent de tipul acestora punem accent pe prelucrarea de calitate a lemnului.

Echipa noastră are la bază oameni specializați în acest domeniu cu o experiență vastă în ceea ce privește preferințele clienților, ne cunoaștem publicul și așteptările pe care le au în ceea ce privește traversele de lemn, ne respectăm între noi și oferim servicii de înaltă calitate.

Traverse lemn și prelucrarea acestora

Un producător de traverse pentru cale ferată ar trebui să ofere o atenție sporită la prelucrarea materialului din care acestea sunt confecționate. De ce? Vorbind de un transport feroviar, fie el marfă sau persoane, siguranța este o caracteristică importantă redată de modul de prelucrare.

Deși tipul materialului poate fi diferit în funcție de preferințe și de fiecare companie, noi lucrăm la construcția traverselor de cale ferată doar din material lemnos, însă nu de orice fel, ci de esență tare. Lemnul a fost considerat de-a lungul anilor, cel mai eficient material pentru prelucrarea traverselor. Caracteristicile sale naturale și unice sunt esențiale pentru un transport sigur și de încredere.

Materialul lemnos de esență tare în speță fagul și stejarul oferă rezistență și calitate traverselor de cale ferată. Este un material care se pliază perfect în anumite zone de interes și luptă constant asupra factorilor externi care se abat asupra lui.

Pamirco – specializați în traverse pentru poduri și traverse pentru macazuri

În construcția de traverse pentru poduri, echipa noastră excelează printr-o prelucrare eficientă a produsului. Când punem pe prin plan înălțimea podurilor, observăm că rezistența este de cele mai multe ori de impact.

Lemnul este unul dintre cele mai rezistente materiale pentru realizarea traverselor. Proprietățile naturale nu îi permite să fie ușor distructibil, iar ruperea acestuia este greu de realizat. Este rezistent și poate face față greutății transportului feroviar de pe poduri.

Fiind un produs atât de fiabil și economic, lemnul are capacitatea de a oferi stabilitate, un lucru esențial pentru traverssele destinate podurilor. Datorită elasticității, materialul lemnos poate oferi siguranța pe șine a transportului.

În construcția de traverse pentru macazuri, prelucrarea materialului scoate în evidență două mari necesități – durabilitatea și deraierea. Lemnul de esență tare este renumit pentru durabilitatea pe care o deține, fiind un produs natural, acesta reușește să facă față factorilor externi care ajung să-l perturbe în timp.

Din momentul în care acesta va fi afectat în mod vizibil, schimbarea lemnului cu altul nou, se realizează în mod ușor și accesibil fără a fi nevoie de a investi într-o altă structură. Deraierea nu poate avea loc datorită lemnului de esență tare ce impiedică posibilitatea trenului de a se deplasa în afara liniei ferate.

Prelucrarea traverselor la o calitate superioară

Caracteristicile materialului lemnos sunt multiple și necesare pentru construcția traverselor de cale ferată. Însă dacă prelucrarea lor nu este una benefică, riscăm să pierdem toate aceste caracteristici naturale pe care materialul îl deține.

Durabilitatea,rezistnța,deraierea,stabilitatea  toate sunt proprietăți specifice ale lemnului de esență tare, prelucrate însă în mod incorect, construcția va fi lipsită de cumulul de  beneficii.

Pamirco este o companie care pune extrem de mult accent pe prelucrarea materialului, din acest motiv, orice produs fabricat de către ei este apreciat de client. Se ține cont constant de calitatea serviciilor și a produselor cu care se fac prezenți pe piață, motiv pentru care investesc mult în această imagine.

Atât la capitolul oameni specializați cât și la capitolul aparatură, firma noastră deține cele mai bune condiții pentru a oferi calitate superioară prin fiecare produs. Prelucrarea este gândită benefic, pentru a susține fiecare beneficiu al materialului, având la bază aparatură modernă și de ultimă generație.

Pamirco este furnizorul ideal de traverse pentru macazuri și poduri.