Firma Lukadi va asigura cel mai sigur serviciu pentru excursii elevi !

Excursiile s-au dovedit a fi o solutie populara, sigura si economica de multi ani, iar in aceste vremuri de dificultate financiara si de sarcina de reglementare, firma de transport Lukadi poate gestiona atat inchirierea de autocare, cat si respectarea legislatiei. Putem organiza inchirieri de autocare private pentru excursii elevi in intreaga tara.

De ce sa nu experimentati o calatorie cu autocarul fara probleme si  sa ne lasati pe noi sa facem toata munca in timp ce va concentrati asupra placerii calatoriei voastre.Lasati stresul si durerile de cap  deoparte pentru organizarea inchirierii de autocare pentru excursii scolare.

Serviciul  pe care il oferim are grija de toate aspectele legate de inchirierea de autocare pentru urmatoarele excursii elevi. Mai mult, veti economisi si bani.

Pentru multi profesori, organizarea unei excursii elevi este adesea o sarcina foarte dificila, dar cu firma noastra de transport tot ce va trebuie sa faceti este sa va bucurati de calatorie !

Toti soferii nostri sunt verificati si putem sa va oferim, de asemenea, ghiduri turistice profesioniste care vor insoti grupul si vor impartasi comentarii educationale si informative.

Firma noastra poate oferi o gama de vehicule pentru inchirierea de autocare scolare pentru excursii elevi. Daca aveti o clasa mica sau un grup mare de copii care calatoresc, putem sa va satisfacem nevoile de calatorie cu autocarul. Soferii nostri prietenosi au ani de experienta atunci cand vine vorba de inchirierea de autocare pentru scoli si se vor asigura ca elevii sa se bucure de calatoria lor cu autocarul.

Viziune si valori:

Avem un set de viziuni si valori, care nu numai ca explica clientilor nostri ceea ce reprezinta, ci modeleaza felul in care actionam in fiecare zi a zilei de lucru din cadrul companiei.

Fiecare dintre soferii companiei noastre de inchiriere a autocarelor trece printr-o procedura de selectie dificila pentru a ne asigura ca angajam doar pe cei cu experienta si profesionalism.

Alegerea soferilor cu personalitatea potrivita asigura clientilor nostri felul de ingrijire si atentie la detalii pe care le merita. Din anii de experienta, stim ca soferii nostri priceputi, profesionisti, sigure si prietenosi vor face calatoria voastra placuta.

Siguranta:

Mai mult decat atat, apreciem siguranta clientilor nostri, a angajatilor si a publicului in general. Firma noastra are un angajament ferm fata de siguranta si mediu si a investit mult in formare pentru a asigura ca intreaga echipa intelege si cumpara pe deplin politicile si procedurile adoptate.

Au fost promovate o serie de initiative, inclusiv evaluari de conducere, echipamente de protectie individuala, anunturi privind siguranta, instruire manuala de manevra pentru o serie de echipe.

Fiecare vehicul trece printr-o inspectie riguroasa si regulata a sigurantei, inclusiv o inspectie “de prima utilizare” in fiecare dimineata inainte de plecare. Pentru a spori in continuare siguranta autocarelor noastre, toate vehiculele noastre sunt dotate cu dispozitive de supraveghere video si dispozitive de urmarire, asigurandu-se ca totul este inregula. Toti soferii nostri sunt instruiti in tehnica de conducere defensiva. Evaluarile de risc sunt pregatite si revizuite pe tot parcursul afacerii noastre pentru toate aspectele muncii noastre si pentru practicile de lucru in conditii de siguranta elaborate si comunicate in intreaga echipa.