Finea numarul 1 in topul agentiilor web

8 noiembrie 2011

Finea ocupă primul loc în clasamentul Topul Firmelor din Județul Harghita, top realizat de Camera de Comerț, conform evaluării nivelului de performanţă pentru anul financiar 2010. Astfel, în data de 11 noiembrie 2011, orele 16:00, vom participa la Festivitatea de Premiere care va avea loc la restaurantul ”Hargita Vendégváró”, din Miercurea Ciuc.

Firma noastră se ocupă de 2 ani de crearea paginilor web și aplicațiilor pentru iPhone și browsere Web. Clienții noștri sunt preponderent din Germania dar, începând cu 2011, am încheiat cu succes primele proiecte românești. Pe viitor, dorim să ne menținem și să ne extindem activitatea atât pe piața națională cât și pe cea internațională. Ne mândrim cu profesionalism şi perseverenţă în afaceri.

Suntem o echipă tânără, flexibilă si creativă. Punem pasiune în toate proiectele noastre și ne dorim să oferim clienților noștrii cele mai bune soluții îmbinând creativitatea românească cu eficiența germană. Avem acces permanent la cele mai noi informaţii în domeniu pentru a putea oferi servicii de o cât mai mare varietate și funcționalitate.

Prezentă atât online cât şi în mediul print, Finea are avantajul experienței naționale și internaționale, oferind soluții web personalizate și consultanță individuală în 6 limbi.

În prezent, Finea îşi extinde domeniul de activitate, oferind posibilităţi de angajare în domeniul designului multimedia şi cel de dezvoltare software.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram