Final Distribution investeste in extinderea spatiilor de depozitare din Baicoi

8 Iulie 2010

Final Distribution investeste in extinderea spatiilor de depozitare din Baicoi

Final Distribution, importatorul GERARD in Romania, a demarat la inceputul lunii iulie a doua etapa din proiectul de dezvoltare si extindere a spatiilor logistice din Baicoi, Prahova. La finalul acestora, compania va beneficia de un spatiu de depozitare de 1000 mp si o platforma exterioara betonata pentru incarcari si descarcari marfa de 3.500 mp.
Noile hale vor fi dotate cu sisteme de climatizare pentru controlul temperaturii si umiditatiii, in vederea asigurarii conditiilor necesare depozitarii materialelor de constructii din portofoliul companiei: GERARD – tigla metalica cu acoperire din piatra naturala; DELTA – membrane de protectie pentru acoperisuri si fundatii, produse de compania Doerken din Germania; KEYLITE – ferestre de mansarda, produse de KEYSTONE – Irlanda de Nord.
„Cresterea capacitatii depozitare de la Baicoi va permite asigurarea cererilor pentru intreaga retea de 100 de parteneri din toata tara. In acelasi timp, vom putea raspunde mai repede comenzilor din zona de Sud-Est care este in acest moment una dintre cele mai dinamice regiuni pentru produsele din portofoliul companiei” declara Dan Mircescu, Director General Final Distribution.
Final Distribution este importator exclusiv GERARD in Romania din anul 2006, brandul fiind disponibil in 10 variante coloristice si 6 tipuri de profile. GERARD a inregistrat in 2009 un volum de vanzari de peste 200.000 mp, devenind astfel cel mai important jucator pe piata acoperisurilor metalice cu acoperire de piatra, estimata la aprox. 250.000 mp. Volumul de vanzari realizat de GERARD in 2009 a pozitionat Romania in top 3 al celor mai dinamice piete de desfacere GERARD din Europa.
Final Distribution a lansat in aprilie 2010 ferestrele de mansarda KEYLITE produse de grupul irlandez Keystone. Brandul KEYLITE introduce din start un element inovativ pe piata din Romania: fereastra de mansarda cu jaluzea integrata intre foile de geam. _________________________________________________________________________
Despre Final Distribution:
FINAL DISTRIBUTION activeaza ca importator si distribuitor pe piata invelitorilor premium din Romania din anul 2006, cand devine reprezentant exclusiv al brandului premium GERARD – tigla metalica cu acoperire de piatra naturala. Ca urmare a dezvoltarii unui parteneriat de succes cu compania producatoare AHI Roofing din Noua Zeelanda (inventatorul tiglei metalice cu
acoperire de piatra naturala, cu o experienta in domeniu de la 1957), la sfarsitul anului 2009 Final Distribution a ajuns sa detina prin vanzarile produsului GERARD, peste 85% din piata tiglei metalice cu acoperire de piatra din Romania.
Final Distribution, detine in portofoliu sau si membranele de protectie pentru acoperisuri si fundatii DELTA produse de compania Doerken din Germania. In luna aprilie 2010, Final Distribution a lansat oficial in Romania ferestrele de mansarda KEYLITE, produse de KEYSTONE – Irlanda de Nord, dupa o perioada de testare a brandului pe piata romaneasca, incepand cu a doua parte a anului 2009.
Mai multe informatii pe www.finaldistribution.ro, www.gerard.com.ro, www.membranedelta.ro.
Blog: www.DespreAcoperisuri.ro
Follow Gerard on Facebook and Twitter.
Follow Keylite on Facebook and Twitter.

Pentru mai multe informatii:
Loredana Cenusa, loredana.cenusa@pi2.ro; 0726 386 683
Agentia Pi2 [pi:tu] PR