Ce filme nu ai voie sa ratezi?

30 iunie 2019
Autor:
Login Promotion

Din pacate, oricat de mult ne-am dori ca timpul frumos sa fie de partea noastra, exista si zile ploioase, in care nu putem desfasura nici un fel de activitate in aer liber.

In aceste zile, pentru a-ti petrece timpul mai frumos, ai putea sa iti inviti iubita acasa la film. Puteti descoperi o multime de filme, de la filme xxx la filme de actiune, comedii romantice, etc.

In urmatoarele randuri ale acestui articol vom enumera cateva dintre cele mai interesante filme pe care le puteti viziona impreuna, si cu siguranta veti fi incantati amandoi de filmele respective. Haideti asadar sa vedem despre ce este vorba.

Elizabeth: Epoca de Aur

Un alt film fantastic despre viata dificila a unei regine. Dar aceasta este mai putin un film despre istorie sau despre monarhie ci este mai mult un film despre viata unui individ. Elizabeth I este o femeie fara drept la o viata privata, lipsita chiar de cele mai simple bucurii. Tumul, pasiunea, tradarea, aventura, grandoarea - toate acestea sunt combinate in acest epic convingator cu un scenariu de neegalat, costume de lux si o interfata minunata intre personaje.

Mesagerul: Povestea lui Joan de Arc

Un film cu adevarat superb. Filmele istorice de mari dimensiuni, cum ar fi acestea, pot deveni prea usor obositoare si exagerate. Dar creatorii "Mesagerului" au facut o treaba minunata in imaginea realista a credintei puternice si a simtului dreptatii gasite in personajul lui Joan of Arc, jucat stralucit aici de Milla Jovovich.

Cu capul in nori

"Head in the Clouds" nu este doar un nume aleator ales pentru acest film. Filmul descrie starea de spirit in care se regasesc personajele, una de nebunie blanda si experiente emotionale sublime. Cinematografia tragica, filmata, nu este niciodata perfecta pana la sfarsit, in timp ce complotul este un studiu serios despre cel mai misterios obiect despre care stim - inima omului.

Elegie

Unele filme reusesc sa-si scuture audienta la miez. Elegie este una dintre ele. Aceasta poveste a unei relatii intre un profesor de colegiu si un tanar neexperimentat este garantat sa-si lase amprenta asupra ta. Aceasta ne aminteste ca exista oameni din aceasta lume care sunt pur si simplu apropiati de noi, si apoi sunt aceia cu care avem o legatura mai profunda si spirituala.

Amélie

Amélie, o tanara franceza cu o imaginatie vie, descopera o cache de jucarii vechi in baia ei. Ideea incepe sa-i arda in minte ca trebuie sa returneze aceasta "comoara" proprietarului sau de drept. Acest singur act de bunatate ii schimba viata, si incepe sa intervina in afacerile altora in moduri cele mai neasteptate. Acest film ne-a transformat viata cu susul in jos pentru o multime de motive. De asemenea, acum este imposibil sa-ti imaginezi Parisul fara sa-i auziti capul sonor Yann Tiersen in capul tau.

Evita

Un uimitor muzical povestind povestea vietii lui María Eva Duarte de Perón (sau Evita), iubita Prima Doamna a Argentinei. Madonna prezinta in mod autentic toate partile mai usoare, precum si cele mai intunecate ale personalitatii lui Evita, inclusiv temerile si ambitiile ei. Desigur, muzica in sine merita sa fie desemnata pentru o lauda separata; aici contributia lui Andrew Lloyd Webber este remarcabila.

Saptamana mea cu Marilyn

Asumarea rolului lui Marilyn Monroe va fi intotdeauna o provocare intr-o oarecare masura. Dar aici Michelle Williams reuseste sa-l inlature perfect, devenind  reincarnarea icoanei secolului al XX-lea, care era atat o tanara foarte increzatoare si cocheta, cat si o fetita inspaimantata de lume.  Dar merita sa urmariti acest film si pentru atmosfera sa uimitoare - atunci si dumneavoastra veti crede ca puteti ajunge la stele.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram