Fii tu Mos Craciun anul acesta cu For The Love of Fashion 20 21 Decembrie 2014

15 decembrie 2014

Anul acesta iti propunem sa achizitionezi cadouri unice si inedite, realizate de artistii handmade si designeri, reunite sub cupola targului For the Love of Fashion – Targul special dedicat creatiei.
Am pregatit cadouri pentru intreaga familie: jucarii, obiecte crosetate, decoratiuni, incaltaminte, obiecte vestimentare pentru cei mici si pentru cei mari, accesorii, bijuterii, posete din piele naturala la preturi accesibile. In plus, aveti ocazia de a achizitiona obiecte unicat ,serie limitata, sau personalizate pe loc, pentru cei dragi, ceea ce face ca evenimentul sa fie unul special. De ce sa oferim cadouri standard, de serie, cand putem sa-i surprindem pe cei dragi cu daruri exceptionale, realizate de producatori autohtoni.
V-am pregatit si o surpriza cu totul deosebita, veti avea ocazia de a crea propriul vostru cadou, la workshop-ul organizat in cadrul evenimentului, in atelierul de pandantive dreamcatchere veti crea un talisman care să va înmagazineze toate visele frumoase și pe care să-l puteti dărui cuiva drag, cu toate gândurile frumoase atașate. Toate materialele necesare sunt puse la dispozitie de catre sustinatorul workshop-ului, insa va puteti aduce, pentru o nota mai personala, un talisman sau un obiect drag.
Va asteptam cu drag si sute de surprize!
Targul sustine si incurajeaza creatorii romani!
Numai în cadrul acestui targ, veti putea beneficia gratuit de sfaturi în materie de fashion si styling.
Intrare libera.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram