Fii nr. 1 în Google cu serviciile de Promovare SEO

29 septembrie 2017
Autor:
SEOWEB SECO SRL

Una dintre cele mai ravnite, onorabile si eficente locatii publicitare este si va fi prima pagina Google.
Bineințeles ca sa ajungi sa deții aceasta pozitie ai nevoie sa cunosti cele doua metode de promovare online si anume promovare prin Google Adwords si Promovare prin SEO.
Prima implica trafic platit catre site-ul tau, trafic care se poate transforma in vanzari.
Mai exact la fiecare căutare Google anunturile tale vor fi afisate si vei fi taxat doar atunci cand utilizatorii vor accesa reclama ta.
Prin Promovare SEO înțelegem clasarea pe prima pagina de rezultate a motoarelor de căutare, listarile fiind organice (neplatite) pe diferitele expresii pe care utilizatorii de internet le folosesc cand iti cauta serviciile sau produsele.
Intrebare pe care ne-o punem este ,,Pe tine te vede motorul de cautare?''daca raspunsul este da atunci cel mai probabil te numeri printre aceia care isi fac simtita prezenta online.
Însă dacă raspunsul este nu atunci înseamnă ca ai nevoie de o imbunatatire a pozitiei, lucru ce trebuie reparat urgent pentru ca altfel firma ta risca sa piarda bani.

Ca sa ajungi în topul paginii de rezultate, pe prima pagina Google, este nevoie de multa munca, determinare, creativitate si cunostiinte intr-un cuvant de SEO , o campanie de promovare a siteului tau.

Ce implica mai exact Promovarea prin SEO?

SEO vine de la termenul Search Engine Optimization si înseamnă optimizarea pentru motoarele de căutare, reprezentand un set de acțiuni intreprinse cu scopul de a imbunatati ranking-ul cuvintelor cheie, acțiune concentrata asupra unui site/blog.
Traficul câștigat prin intermediul motoarele de cautare este de cea mai buna calitate de aceea ca strategie de marketing pe Internet, SEO are în vedere felul in care Google funcționează si ceea ce oamenii cauta pe internet.

Serviciile de promovare ajuta la imbunatatirea pozitiei Google, transformand o afacere cu o vizibilitate mica intr-una omniprezenta.
O campanie SEO este un proces stiintific ce va conduce la o creștere a vizibilitatii unui site în rezultatele organice (gratuite) ale cautarilor.
în momentul cautarilor cei mai multi internauti vor primi anumite rezultate ce includ si site-ul tău, dacă strategia de promovre SEO este una construita eficient, accesarea acestuia generezand trafic important.
Dacă ai ajuns pana aici înseamnă ca te interesează nu doar optimizarea SEO în general, ci vrei o optimizare care să te propulseze pe prima pagina Google sau de ce nu, puteti ținti primele poziții.
Afla ca pentru a ajunge pe prima pagina Google uneori nu e de ajuns.
Ceea ce vreau sa spun este ca în momentul în care utilizatorii dau o căutare Google rezultatele aparute pe prima pagina vor avea un impact diferit în funcție de pozitia fiecarei pagini clasate.
Rezultatele aparute pe prima pozitie având un impact de 50%, cele listate pe a doua poziție 20-30%, pe a treia poziție din Google sub 20 % si tot așa.
Mai exact dacă nu ești în una dintre primele trei pozitii, sansele sa atragi mai mult de 10% trafic raportat la cei care caută expresia respectivă pe internet sunt foarte mici.

Concluzionand aș preciza ca etapa de investire în partea de promovare seo necesita pentru stabilirea unui plan de la început pus la punct si gândit pe termen lung. O alta optiune ar fi apelarea la serviciile unei firme specializate în domeniu, fiind mult mai sigur sa lucrezi cu niste profesionisti în domeniu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram