Fii creativa cu parul tau Dove are grija de el cu Dove Nourishing Oil Care amp; Dove Intense Repair

24 ianuarie 2014

Dove crede că orice femeie are dreptul la frumusețe și fericire, pe care le poate descoperi printr-un ritual de îngrijire zilnică a pielii și a părului. Chiar dacă ai un păr uscat sau deteriorat, Dove îţi îngrijește părul şi îi dă rezistența necesară pentru a face față tuturor provocărilor și ideilor creative la care îl vei supune!
Iată o sursă de inspirație din partea Oanei Cuzino, prim-ambasador Dove: cocul de balerină - o coafură elegantă şi totodată atât de simplă încât o poţi realiza singură, fără niciun ajutor. Vei avea nevoie de un elastic de păr, un burete de culoarea părului tău, o perie de tapat, ace lungi de păr şi nu în ultimul rând spray cu fixare puternică.
Urmează cei cinci paşi prin care poţi realiza cocul de balerină:
Primul pas: strânge-ți tot părul într-o coadă, lăsând afară zona de breton (dacă este cazul).
Al doilea pas: aplică la baza cozii un burete circular şi fixează-l cu ace de păr.
Al treilea pas: tapează părul uşor şi apoi distribuie-l circular peste burete.
Al patrulea pas: rotește părul rămas în jurul buretelui şi prinde-l cu ace de păr.
Al cincilea pas: desprinde partea de sus a părului şi prinde-o cu o clamă în coadă.

Acesta este doar un exemplu de coafură pe care o poți face cu ușurință, după ce i-ai oferit părului tău îngrijirea de care are nevoie: pentru păr uscat - Dove Nourishing Oil Care şi pentru părul degradat - Dove Intense Repair.
Gama Dove Nourishing Oil Care hrăneşte părul uscat şi îmblânzeşte firele rebele cu până la 100%.¹ Această gamă are la bază complexul NUTRI-OILS cu uleiuri de argan, migdale şi nucă de cocos ce pătrund la nivelul celular.
Pentru părul degradat, Dove a creat gama Dove Intense Repair care repară firul de păr, la nivel celular, în doar două săptămâni.² Gama are la bază complexul KERATIN REPAIR ACTIVES care ajută la refacerea keratinei - proteina vitală a firului de păr.
Pentru a obține un păr sănătos, frumos, mătăsos şi revitalizat este recomandat să foloseşti varianta completă de la Dove care include şamponul, balsamul (sau balsam-tratament) şi masca de păr.

¹ Șampon şi mască Dove Nourishing Oil vs şampon obişnuit
² După 5 spălări, prin utilizarea şamponului şi balsamului Dove Intense Repair, faţă de un şampon obişnuit

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram