Cum putem îmbunătăți utilitatea autoturismului în sezonul cald

9 iulie 2021
Autor:
PROGZEE

Fiecare sezon ne întâmpină cu frumusețile sale dar și cu o serie de provocări, mai ales pe șoferii care punem preț pe autoturismul nostru și suntem dispuși să avem grijă ca de o bijuterie pentru a ne putea folosi zilnic de el și cât mai mult timp.

După cum spune și vorba românească „iarna nu e ca vara”, în sezonul cald avem nevoie de accesorii auto mai deosebite față de cele pe care le atașam mașinii în sezonul rece.

Care sunt accesoriile auto indispensabile în sezonul cald? Defletoarele auto sunt cele care se caracterizează drept elemente utile în viața persoanelor care conduc extrem de des autoturismul și cu ferestrele deschise. În rândurile ce urmează vă vom prezenta principalele avantaje ale deflectoarelor auto.

Ce sunt deflectoarele?

Pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu acest concept, deflectoarele sunt accesorii auto realizate din plexiglas rezistent, concepute în forme aerodinamice cu scopul de a proteja împotriva rezelor UV, precum și de a reduce zgomotul produs de autoturism în timpul mișcării (în clipa când geamul este deschis), fiind mai mult decât simple elemente de design.

Deflectoarele auto merită investiția?

Răspunsul este DA, deoarece principalul avantaj al acestora este că reduc consumul de combustibil, fiind piese ce substituie utilizarea instalației de climatizare, oferind accesul în habitaclu a aerului natural.

Chiar și pasagerii mai mici, cum sunt copiii, pot beneficia de aerul natural prin prezența deflectoarelor pe ușile din spate ale mașinii. Dacă vă puneți în minte problema montării, acestea vin sub formă de kit, în compania căruia instrucțiile de montaj sunt desenate pentru a putea fi realizate pas cu pas de către orice proprietar de autoturism.

Reduc considerabil zgomotul produs de vânt

Deflectoarele auto sunt special concepute pentru a schimba conturul aerodinamic al vehiculului, în acest caz, mulțumită acestor accesorii, vântul care lovește mașina este redirecționat peste ferestre și, respectiv, în jurul părților laterale ale vehiculului.

Avantajele deflectoarelor sunt nenumărate, acestea fiind deosebit de utile pentru cei care adoră să circule cu geamurile întredeschise.

Apără interiorul autoturismului pe timp de ploaie

Deflectoarele sunt concepute pentru a vă putea bucura de aerul proaspăt de afară chiar și pe timp de ploaie. Aceste accesorii auto permit deschiderea ferestrelor, avantajând și eliberarea fluxului de aer pentru a evita producerea condensului în interior.

Deflectoare de capotă – îmbunătățește aspectul estetic al autoturismului

Aceste deflectoare cunt concepute în nuanțe în închise cu scopul de a reduce razele soarelui. De asemenea, se mulează extrem de bine pe mașină, întrucât este necesar a fi alese în funcție de brandul mașinii pe care o dețineți. Durabilitatea lor este principalul atu pentru care nenumărați posesori de autoturisme le aleg, fiind prielnice în orice anotimp.

Pe nomadparts.ro gama de deflectoare auto atât pentru ferestre, cât și pentru capotă îndeplinesc stricte calități ce nu-și pierd valoare în timp, fiind totodată ușor de montat. Variantele sunt deosebite de la un autoturism la altul, fiind un punct important de urmărit în cadrul magazinului virtual.

Alege accesoriile potrivite pentru autoturismul tău de pe nomadparts.ro, unul dintre cei mai bun furnizori de accesorii de pe piața de profil și bucură-te de calitate garantată pentru o lungă perioadă de timp.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram