Ferestrehelios.ro - alege online ferestrele și ușile de care are nevoie casa ta

19 aprilie 2021
Autor:
Stefan Vasutiu Stefan Vasutiu

HELIOS, producătorul român de tâmplărie termoizolanta propune publicului primul showroom digital de ferestre și uși din Transilvania. Utilizatorii site-ului pot sa vizualizeze produse din portofoliul Helios, ferestre, uși exterioare și uși culisante atat din PVC cat si din aluminiu. În plus, vizitatorii pot fii insotiti in acest tur, pe baza unei programari prealabile, de către un consultant de vanzari Helios ce va oferi toate detaliile tehnice necesare unei oferte complete.

Spatiul 3D, la “o atingere” distanta

Lansata de doar cateva luni, platforma interactiva Helios, permite vizualizare de pe telefon, tableta, PC sau laptop și a reușit sa faciliteze zeci de tururi ghidate și mii de accesari, din întreaga tara dar și din străinătate. De ce a devenit acest canal atat de popular și de util?

  • Te ajuta sa economisesti timp pe care altfel l-ai fi alocat deplasarii in unul din sediul distribuitorilor/partenerilor Helios.
  • Permite accesarea non-stop, din orice zona a tarii ori a lumii (totusi, programarile pentru consultanta live sunt facute pe baza unui orar)
  • Ofera libertatea participarii unui numar mare de oameni, gratie sistemului virtual
  • Garanteaza consultanta profesionala, de calitate si o ofertare rapida

Oferta completa de ferestre, usi exterioare si culisante, pe site

geam_termopan_aluminiu_Helios_Elegant76_Premium-b4c27402

La FerestreHelios.ro ai parte de ferestre si usi termoizolante cu design modern si tehnologie de varf, te bucuri de o gama de produse accesibile dar și de top, în funcție de buget, arhitectura casei sau necesitățile de izolare termică și fonică. Gasesti aceste trei categorii de articole prezentate in detaliu, cu detalii tehnice, imagini (foto si 3D) si video. Astfel, produsele sunt afisate cu informatii precum: coeficientul de izolare fonica, performantele de eficienta termica, nivelul de securitate împotriva pătrunderii prin efracție, tipul profilelor folosite, suprafața vitrata, deschidere maximă, pachete de sticla (sticle speciale laminate, securizate sau decorative), culori și texturi, feronerie sau alte accesorii.

Pentru un plus de documentare, vizitatorii pot descarca întreg paletarul de peste 25 culori pentru variantele de infoliere, vopsiri pentru placari de aluminiu si aluminiu și pot vizualiza si descarca pentru fiecare produs fise tehnice. Aici se pot găsi prezentări detaliate, descrierea componentelor și beneficiilor fiecărui model în parte.

Inspirație pentru orice tip de arhitectura sau design interior

usa_termopan_aluminiu_Helios_Elegant76_Premium-9976b5ff

Tot pe site gasesti și o sectiune ce iti prezinta o multime de fotografii ale lucrarilor Helios, cu titlu de sugestie, pentru alegerea tamplariei casei sau biroului tau. Vezi idei moderne pentru ușile de intrare pentru case, de balcon, pentru spații comerciale, usi culisante de diverse tipuri și nuante sau uși și ferestre cu forme atipice. Nu în ultimul rand, în aceasta sectiune ai la dispozitie si articole utile ca proprietar de casa, părinte sau constructor.

Distribuitori locali și parteneri din Transilvania, Crisana, Banat și Moldova

Dacă totuși preferi sa discuti live cu un reprezentant, sa rasfoiesti un catalog tiparit și sa vezi de aproape produsele Helios, poti oricand sa gasesti un distribuitor local în orasul in care ai reședința sau cat mai aproape de tine. Pe pagina de contact vei gasi toți partenerii și distribuitorii din Romania, din județele: Bistrita Nasaud, Maramureș, Suceava, Timiș, Cluj, Mures, Harghita, Bihor, Arad, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Alba. Găsiți aici harta distribuitorilor și partenerilor Helios din România.

usa_glisanta_aluminiu_Helios_Vizual116-0336e996

Despre HELIOS

HELIOS înseamnă 400 de ferestre realizate pe zi, 15 ani de activitate, aproape 20.000 metri pătrați suprafață de producție, 200 de angajați și peste 500 de colaboratori în 8 țări. HELIOS este marca sub care BDM Grup Invest produce și comercializează ferestre și uși termoizolante de PVC și aluminiu încă din anul 2004. Activitatea de producție se desfășoară într-o locație dotată cu utilaje de ultimă tehnologie, complet automatizată. Liniile de producție ultramoderne URBAN și RAPID, gestiunea atentă a calității, personalul calificat și colaborarea cu cei mai buni furnizori – Profine, Cortizo, Saint Gobain, Guardian, Roto și Winkhaus - sunt doar câteva din punctele forțe ale mărcii ce au generat success pe piața locală dar și cea europeană. Helios exportă produse de PVC și aluminiu în țări ca Franța, Italia, Elveția, Belgia, Germania sau Austria.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram