Femeia eterna muza

23 iunie 2017

Dar sa vorbim despre ceea ce atrage privirile celor mai multi barbati: picioarele. Vara este anotimpul preferat de toata lumea, in special de doamne si domnisoare care prefera rochii cat mai vaporoase si feminine pentru a intampina cu gratie acest sezon. Deseori alegerea dresurilor poate fi o provocare pentru acestea, deoarece eleganta conferita de dresuri le pune in evidenta trasaturile sublime, specifice oricarei muze. Rochitele care subliniaza feminitatea si eleganta fac o combinatie reusita cu dresurile French ciorap fara varf. Acest model de ciorap va permite sa purtati sandale sau pantofi decupati dar sa si ramaneti elegante in acelasi timp, etaland un picior gratios cu o pedichiura perfecta.
Cand dorim sa punem in evidenta frumusetea picioarelor, Illusion este conceput special pentru acest lucru. Diminueaza oboseala, lasand piciorul sa respire si oferindu-i delicatete in acelasi timp.
Este sezonul rafinamentului si al iesirilor sub clar de luna - asadar si al sandalelor - iar pentru a face fata va recomandam Sandals classic ciorap pantalon fin cu varf transparent, care ofera un aspect natural, favorizand in acelasi timp fluxul sanguin.
Ciorapii French Star cu banda adeziva de la Diamond by Adesgo sunt potriviti pentru toate femeile care vor sa adauge un plus de seductie tinutei, precum si pentru a se simti confortabil.
Si iata cum pentru noi, femeile, vara se transforma intr-o muza cu dichis. Nu-i asa?

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram