De ce sunt unele femei nesigure pe ele in pat

30 iunie 2019
Autor:
Login Promotion

Atunci cand vine vorba de relatiile intime, atat unele femei cat si unii barbati sunt nesiguri pe ei, desi doamnele tind sa fie intr-un numar mult mai mare. Nesigurantele nu au ce cauta in dormitor atunci cand vrei sa ai o viata intima satisfacatoare si implinita.

De aceea este foarte important ca fiecare dintre noi sa ne rezolvam orice tip de frustrari si pur si simplu sa dam frau liber emotiilor si sa ne simtim liberi. Deci, de ce sunt unele femei nesigure pe ele in pat?

Dormitorul este locul unde trebuie sa uitam de toate grijile si stresul cotidian si sa ne bucuram la maxim de partenerul nostru. Indiferent de cat de obositi suntem, este esential sa acordam o atentie deosebita vietii intime pentru a avea o relatie de cuplu fericita si implinita. De ce sunt femeile mult mai retinute in pat decat barbatii?

Ei bine, principala cauza este legata de aspect. Un barbat nu se va simti frustrat de aspectul lui fizic, ci efectiv se va concentra pe momentul prezent si pe partenera lui, lucru care este perfect normal. Pe de alta parte, femeile, chiar si atunci cand arata bine tot mai gasesc mici defecte la corpul lor si isi concentreaza atentia asupra lor.

In loc sa se bucure de moment, ele se gandesc ca poate barbatul nu le va place fiindca au cateva kilograme in plus, sau au celulita, etc. Acest lucru este gresit, iar adevarul este ca barbatul nici macar nu observa aceste amanunte.

Nimeni nu este perfect, sau cel putin majoritatea dintre noi nu avem un corp perfect. Asta nu inseamna ca nu putem sa avem o relatie minunata si partide extrem de incitante. Ceea ce femeile trebuie sa inteleaga este ca totul se intampla in mintea lor si ca realitatea este de fapt cu totul alta. Indiferent de cat de multe femei sex un barbat va avea, fizicul nu va conta prea mult atata timp cat exista atractie si chimie.

Este adevarat ca exista si femei care dezvolta anumite frustrari in pat tocmai din cauza anumitor barbati care poate le-au jignit sau le-au atras atentia, iar in aceste cazuri este esential ca femeia sa mearga la un terapeut pentru a-si vindeca aceste rani si a fi ea insasi in dormitor.

In general, increderea in noi scade atunci cand unele persoane ne vorbesc urat sau nu ne trateaza la adevarata noastra valoare, dare cel mai important este sa stim cine suntem si ce putem pentru a nu ne lasa afectati de aceste ‘’rautati’’.

Asa cum spuneam mai devreme, nu conteaza cate femei sex un barbat are, pentru ca atunci cand va iubi cu adevarat o femei, aceasta va fi cea mai frumoasa pentru el indiferent de cum arata.

Atunci cand intervine nesiguranta in dormitor, nici viata intima nu va fi una implinita. Specialistii recomanda ca atat femeile cat si barbatii sa fie cat mai naturali in pat, si sa faca tot ceea ce le trece prin cap fara sa aiba vreun complex legat de aspectul fizic.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram