Fatum Grup – securitate si sanatate in munca

26 aprilie 2013
Autor:
dowmedia08

Cu o experienta de 6 ani pe piata de profil, Fatum Grup le pune la dispozitia celor interesati si servicii profesionale in situatii de urgenta, dar si diferite cursuri de specializare si formare profesionala.

In oferta companiei timisorene veti gasi si o serie intreaga de modele de fise de protectia muncii, fise situatii de urgenta ori documentatii variate.

Fatum Grup Timisoara se poate mandri ca detine competentele in prestarea serviciilor sale de activitate, garantand astfel calitatea acestora prin rezultatele de exceptie obtinute in toate actiunile de provenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca.

Personalul companiei Fatum Grup este calificat si specializat in prestarea serviciilor de exceptie in sfera protectiei muncii, dovada stand numeroasele parteneriatele incheiate cu diferite firme de renume.

De ce sa alegi colaborarea cu firma Fatum Grup?

Serviciile pe care compania timisoreana le pune la dispozitia partenerilor sai de afaceri sunt cele mai profesioniste si viabile, acestea oferindu-ti rezolvarea rapida si eficienta a tuturor problemelor legate de organizarea activitatilor de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca, dar si in cel al situatiilor de urgenta ori al relatiilor de munca.

Fatum Grup este compania preocupata mereu de imbunatatirea calitatilor serviciilor oferite, periodic firma efectuand diverse schimburi de experienta cu organizatii de profil din intreaga tara.

Portofoliul de clienti al companiei este impresionat, Fatum Grup avand numerosi colaboratori in aproape toate zonele din tara: Arad, Bucuresti, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Botosani, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Drobeta Turnu Severin, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Satu Mare, Suceava, Sibiu, Targu Mures.

Firma este abilitata de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse - prin intermediul Comisiei de abilitare a serviciilor externe de prevenire, protectie si avizare a documentatiilor cu caracter tehnic de informare si instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca - ca serviciu extern de prevenire si protectie conform legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 si a Hotararii Guvernului nr. 1425/2006 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a legii.

In oferta Fatum Grup gasesti servicii de:

 • Securitate si Sanatate in Munca – implementare legislatiei in vigoare pe linia securitatii in munca, elaborarea documentelor de specialitate
 • Instruirea personalului - efectuarea instructajelor periodice si generale legate de securitate si sanatate in munca (protectia muncii)
 • Intocmirea documentatiilor complete pentru crearea si implementarea Sistemului de Management al Securitatii si Sanatatii in Munca

In plus, compania Fatum Grup din Timisoara le ofera celor interesati si numeroase cursuri de specializare :

 • Specialist in domeniul securitatii si sanatatii in munca
 • Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca
 • Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor
 • Formator
 • Contabil
 • Ospatar
 • Barman
 • Stivuitorist
 • Masinist utilaje cale si terasamente

Cursurile sunt tinute de lectori cu experienta in domeniu, temele de specialitate fiind atent alese si prezentate.

Specialistii companiei Fatum Grup din Timisoara sunt mereu la dispozitia ta, oferindu-ti cele mai profesionale servicii de securitate si sanatate in munca. Aceste servicii presupun instruirea personalului in mod corespunzator (in functie de domeniul de activitate) si realizarea documentelor si a manualelor de securitate si sanatate in munca. Serviciile Fatum Grup Timisoara sunt la standarde europene, respectand toate normele in domeniu.

Pentru securitate si protectia muncii, apeleaza la cel mai bun in domeniu !

Fatum Grup - garantia demnitatii si sigurantei la locul de munca.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram