Fanii Terminator innebuniti. Arnold Schwarzenegger clonat intr-un robot care vorbeste si interactioneaza cu tine!

3 februarie 2020
Autor:
SEO Mark

De curand, la cel mai mare targ de electronice din lume, CES - Consumer Electronics Show, specialistii au expus un obiect care a dat publicul pe spate, inca din prima zi de festival.

O serie de ingineri si producatori tehnologici au replicat terminatorul lui Arnold Schwarzenegger, sub forma unui robot umanoid care poate interactiona cu publicul.

Promobot, asa cum a fost numit, poate vorbi si poate interactiona cu utilizatorii. Clipeste, raspundde comenzilor vocale, zambeste si poate realiza chiar si cateva gesturi de mimica.

Toti fanii filmului Terminator au fost innebuniti la vederea acestui robot. El a fost insa conceput pentru mai mult decat amuzamentul publicului. Acesta a fost realizat pentru a raspunde la anumite comenzi, putand fi folosit in industria hoteliera si in muzeistica.

Robotul este capabil sa spuna glume, sa raspunda la intrebari, fiind la momentul actual, dupa cum spune chiar el, cel mai realistic robot umanoid inventat vreodata.

Robotul a putut fi vizualizat in perioada 6 - 10 ianuarie, la targul de electronice CES, care a avut loc in Las Vegas.

Care este cel mai mare avantaj al acestui robot?

Dupa cum spuneam, el nu a fost inventat doar pentru amuzamentul publicului. Cei care l-au realizat i-au conferit un avantaj extraordinar. Robotul poate fi remodelat, dupa preferintele oricarui personaj.

Asadar, toti cei care au suficienti de multi bani si care pot gasi un scop robotului, isi pot realiza chiar propriul chip pe cadrul Promobot.

In cadrul unor afaceri acest lucru va fi un avantaj competitiv greu de egalat pe piata. In cazul industriei hoteliere, robotul ar putea atrage o multime de clienti la un hotel, spre exemplu, doar prin simpla raspandire a anuntului ca intreaga receptie functioneaza automatizat, pe baza de roboti.

Daca la targ fanii s-au ingramadit efectiv sa il vada, ne putem imagina cu usurinta ce impact ar avea un astfel de robotel pe post de angajat.

De asemenea, in cadrul muzeelor, el va prelua rolul de ghid. Astfel, in marile muzee, intregile prezentari vor fi complet automatizate, folosind aceasta componenta de inteligente artificiala.

Cu posibilitati de remodelare fiziologica nelimitate, Promobot devine rapid cel mai promitator robot umanoid si un produs marketabil la nivel global, cu premise de succes imense.

Pentru un produs tehnologic, acesta se ridica la momentul actual la cele mai mari asteptari, clasandu-se la acelasi nivel ca sora sa, robotul Sophia, care a facut deja inconjorul lumii de cativa ani.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram