Falcon Electronics prezinta echipamente auto de ultima generatie la Polus Tuning Days Cluj Napoca

Atractia standului Falcon, masina Ford Mustang – Sony Xplod, beneficiaza de o putere de sunet de 2 240W, data de cele 4 difuzoare, 5 subwoofere si 8 amplificatoare, rezultatul unei investitii de 600 de ore de munca doar la la tuningul audio.

O alta noutate pentru clujeni va fi si prezentarea noului sistem de navigatie Navon N670. Acesta are un aspect foarte placut (design ultra slim si ecran tactil de 5”) si contine 40 de harti complete pentru Europa. Softul sau, iGO 8, cel mai popular soft de navigatie din Romania, il face rapid si usor de ultiizat. Sistemul ofera garantia celei mai noi versiuni de harta pentru pachetul Europa Full si actualizare gratuita 1 an pentru harta Romaniei.

Si pentru ca tot e vara, poate esti curios sa vezi ce poate sa faca pentru tine un sistem de securitate si confort Viper. Nu doar ca iti protejeaza masina de tentativele de furt, dar iti poate raci habitaclul din telecomanda, de la o distanta de aproximativ 1,6 km, in functie de modelul ales. La standul Falcon afli tot ce doresti sa stii despre sistemele Viper.

Nu in ultimul rand, Falcon iti pune la dispozitie ultimele modele si informatii legate de car kit-urile Bury si de detectoarele de radar Beltronics. Care sunt ele, cum functioneaza cu cele mai recente aparate radar ale Politiei, pe toate acestea le afli de la repezentantii Falcon la Polus Tuning Days.

Echipamentele auto furnizate de Falcon Electronics pot fi vazute si la filiala sa din Cluj-Napoca. Aceasta este deschisa din 2010 si dispune de un showroom si de un atelier de montaj, situate pe Sos. Dorobanti, nr 40 – 42, langa sala de bowling.

Despre Falcon Electronics

Falcon Electronics este liderul pietei romanesti in domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 14 ani de experienta in importul si distributia de electronice auto, Falcon comercializeaza produse performante, apartinand unor branduri de renume mondial. Compania este importator oficial in Romania pentru sistemele de securitate Viper, detectoarele de radar Cobra, Whistler si Beltronics, dispozitivele de navigatie Navon, car kit-urile Bury si sistemele de sonorizare Kicker. De asemnea, in portofoliul Falcon Electronics se gasesc echipamente multimedia si audio marca Sony, precum si statii walkie-talkie si CB radio produse de Cobra.

Despre Polus Tuning Days

Polus Tuning Days este cel mai mare eveniment cu specific de tuning si auto din Transilvania . Aflat la a patra editie, evenimentul aduna peste 200 de participanti (privati si firme) care vor expune ultimele noutati in materie de masini si produse aftermarket. In afara de fete frumoase si de muzica buna, la Polus Tuning Days cele mai tari masini din lumea Car Audio ce se vor intrece in a 2-a etapa a Campionatului National de Car Audio. Se anunta recorduri doborate si masini surpriza!
Pentru detalii suplimentare, contactati: