Faceti din plimbare – relaxare cu ajutorul carucioarelor sport pentru copii

14 octombrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Venirea pe lume a noului membru al familiei atrage dupa sine o serie de cumparaturi pe care parintii trebuie sa o respecte. Caruciorul sport pentru copii nu face nici el exceptie, iar alegerea lui este din ce in ce mai dificila, odata cu aparitia tot mai multor magazine dedicate unor astfel de produse.

In alegerea unui carucior sport pentru copii trebuie sa tinem cont de siguranta pe care acestea o ofera copilului, usurinta in utilizare si materialele folosite. Toate aceste aspecte vor aduce copilului dumneavoastra confortul de care are nevoie si o crestere sanatoasa:

  • Usurinta in utilizare reprezinta un aspect foarte important in alegerea caruciorului sport pentru copilul dumneavoasatra. Asigurati-va de faptul ca puteti aseza si scoate copilul foarte usor din carucior. In plus, greutatea unui carucior este si ea foarte importanta, la fel si plierea lui
  • Materialele folosite la confectionarea caruciorului sport. Cadrul metalic trebuie sa fie foarte stabil, iar scaunul foarte bine captusit, materialele folosite pentru acesta sa nu fie toxic
  • Siguranta: hamurile nu trebuie sa lipseasca din componenta caruciorului pentru copilul dumneavoastra, cadrul trebuie sa fie stabil, iar franele puternice.

Cautati caruciorul sport potrivit pentru copilul dumneavoastra? BabyNeeds va ajuta!

Cumpararea unui carucior sport pentru copilul dumneavoastra este o alegere dificila, insa tinand cont de caracteristicile mai sus mentionate, puteti face alegerea corecta! BabyNeeds va vine in ajutor, punandu-va la dispozitie o gama larga de carucioare sport pentru copii din care puteti alege.

Preturile sunt avantajoase si incep de la 146 de lei, in functie de modalitatea de pliere a caruciorului sport ales de dumneavoastra (automatizat, tip carte, tip umbrela).


Despre BabyNeeds

BabyNeeds este un site dedicat parintilor, aprovizionat cu articole destinate atat copiilor, cat si parintilor. Pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse: aspiratoare nazale, mobila pentru copii, dar si jucarii si cadouri pentru cei mici, biciclete sau premergatoare.

Oferta celor de la BabyNeeds o puteti gasi online, pe site-ul lor, iar pentru comenzi puteti apela unul dintre numerele de telefon: 0726817023 sau 0740672091, sau prin e-mail, la [email protected].

Livrarea produselor in Bucuresti care depasesc 150 de lei se face gratuit, in limita a 5kg, iar in cazul comenzilor cu o valoare mai mica decat 150 de lei, se percepe o taxa de 15 lei. Comenzilor din afara Capitalei care nu depasesc 5kg le este perceputa o taxa de 20 de lei, iar pentru cele care depasesc se percepeo taxa de 0.8 lei+TVA pentru fiecare kg suplimentar. In cazul in care comanda din afara Bucurestiului depaseste 500 de lei, transportul este, de asemenea, gratuit.

###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram