Fabrica Elis Pavaje de la Arad deschide oportunități pentru 80 de noi locuri de muncă în vestul țării

13 februarie 2023

 

08 Februarie 2023. Fabrica de la Arad este cea mai mare investiție a companiei, în valoare de 20 de milioane de euro. Platforma noii fabrici se întinde pe o suprafață de 110.000 metri pătrați.

Obiectivul fabricii este să deservească în mod special zona de vest a țării și să fie o platformă de dezvoltare de noi produse, fluxul de producție fiind complet automatizat, printr-un proces ce integrează o serie de roboți industriali. Producția fabricii răspunde cererii pieței de prefabricate din beton, unde nevoia de diversitate crește de la an la an. Capacitatea tehnologică a liniei de producție este de 7.000 de metri pătrați de pavele/zi.

Fabrica de la Arad este deosebit de importantă pentru companie, nu doar datorită capacității mari de producție, dar mai ales datorită noutăților pe care le aduce în oferta Elis Pavaje pentru piața românească. Pe lângă produsele standard – pavele, dale, borduri, elemente prefabricate din beton pentru garduri şi ziduri, elemente de canalizare, aflate în oferta generala a companiei – la Arad se vor dezvolta produse cu finisaje speciale. Românii își doresc din ce în ce mai mult amenajări exterioare deosebite, asemenea celor pe care le admiră în occident, iar producția de la Arad are ca obiectiv lansarea de noi modele din gama premium.

Fabrica Elis Pavaje de la Arad urmează a folosi avantajele energiei regenerabile prin panouri fotovoltaice. Această investiție face parte din strategia de business a companiei de a se orienta spre resurse verzi, mai convenabile, dar și un deziderat de a reduce amprenta de dioxid de carbon și a economisi resursele. Platforma industrială va fi alimentată de un parc fotovoltaic propriu cu o capacitate anuală de 440 MW/h. ce va contribui la protejarea mediului înconjurător prin reducerea emisiilor de CO2 cu 134,2 tone/an.

În prezent, compania se află în plin proces de recrutare pentru a acoperi cele peste 80 de posturi în departamentele de producție, suport vânzari și logistică. Angajările vizează posturile de inginer automatizări, operatori stație producție, operatori ambalare - sortare, stivuitoriști, laborant, șoferi mașină cu macara, secretară, muncitori necalificați, responsabil clienți, operator avize, tehnician producție, șef de schimb, mecanic, inginer mecanic, gestionar depozit, personal curățenie.

"Ne dorim ca prin această investiție să oferim noi oportunități de angajare oamenilor din zona Aradului. Condițiile de muncă sunt la standarde occidentale, asigurăm stabilitate și o grilă salarială corectă. De asemenea, sperăm ca această deschidere să fie privită ca un bilet de întoarcere la cei dragi, pentru profesioniștii plecați din țară". a declarat Emil Goța, directorul general al companiei.

La finalul anului 2022, compania avea 712 angajați în cele 5 fabrici ale companiei din Petrești- jud Alba, Vîntu de Jos - jud Alba, Stoenești jud Prahova, Secuienii Noi - jud Neamț, Arad – jud Arad.

Primele pavele Elis Pavaje la Arad au ieșit din producție încă de la finalul anului 2022, iar în prezent linia de fabricație lucrează pentru a acoperi comenzile aflate în curs.

Din această lună, persoanele interesate de produse pentru amenajare și distribuitorii de pavele care își doresc o colaborare, sunt așteptați la fabrica Elis Pavaje de la Arad.

Despre Elis Pavaje

Elis Pavaje este o companie privată 100% românească și un business de familie fondat în 1991 în Petrești, jud. Alba, de Elisiu Goța. Compania comercializează prefabricate din beton vibropresat precum dale, pavele, borduri, rigole, elemente pentru gradină și oferă servicii profesionale precum consultanță, proiectare și execuție pentru proiecte de infrastructură, proiecte industriale sau comerciale. Compania, liderul pietei din Romania, are peste 200 de parteneri în întreaga țară . Elis Pavaje deține 5 unități de producție la Petrești și Vîntu de Jos (județul Alba), Stoenești (Prahova), Secuienii Noi (Neamț) și Arad (Arad).

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram