fbpx

Fa-te vizibil cu Green Fish!

Fie ca esti companie si vrei ca lumea sa afle de tine prin orice fel de mijloace, fie ca iti place sa fii diferit si original in fiecare zi, Green Fish iti pune la dispozitie cele mai eficiente metode sa te promovezi si sa fii exact asa cum iti place. Pentru companii avem idei multe si interesante, de la imprimarea logo-ului pe haine, la salopete de serviciu de cea mai buna calitate, pana la colatantarea masinilor de serviciu, stickere si produse precum cani, mousepad-uri si multe altele. Clientii apreciaza intotdeauna micile detalii si cat de implicate sunt oamenii in afacerile lor. Daca iti doresti sa fii original si diferit poti opta pentru o garderoba creata in totalitate de tine, de la tricou imprimat cu mesaje funny, pana la pantaloni, geci, sepci si altele.

Fa-ti evenimentul unic! Orice moment special din viata ta trebuie sa fie memorabil, sa te simti bine, sa arati bine si sa pregatesti un eveniment perfect, iar pentru asta ai nevoie de Green Fish. Daca vrei sa comanzi tricouri personalizate pentru grupuri mari, Green Fish are o super oferta la comenzile pentru grupuri de peste 15 persoane, beneficiezi de o reducere de 20% la comanda finala. Daca ai nevoie de noi pentru evenimentele speciale din viata ta ne gasesti pe site, pe Facebook sau Instagram si poti comanda telefonic, pe whats app, sau direct de pe site tricourile potrivite pentru tine si familia ta.

Daca ai ceva de spus si daca iti doresti un design facut de noi, special pentru tine scrie-ne. Noi iti asiguram o imprimare de calitate si un design exact asa cum iti doresti.