F64 lanseaza serviciul Upgrade prin care echipamentele folosite pot fi transformate in reduceri pentru produse noi

Produsele pe care F64 le va primi prin serviciul Upgrade vor ajunge in consignatia magazinului si vor fi vandute ulterior. Produsele eligibile pentru Upgrade sunt aparatele foto de tip SLR, obiectivele foto, camerele foto compacte high-end, camerele video, echipamentele de studio si bliturile functionale. Toate produsele acceptate si incluse in programul Upgrade sunt verificate de consultantul consignatiei, care isi va da acordul ca sunt in stare buna de functionare. Suma pentru care este evaluat echipamentul inclus in serviciul Upgrade nu se poate transforma in bani cash.
F64 asigura serviciul Upgrade si pentru clientii din afara Bucurestiului. Acestia trebuie sa expedieze prin curier aparatul pe care doresc sa il depuna in consignatie, iar evaluarea va fi facuta in 24 pana la 48 de ore de la primirea coletului.
„F64 si-a obisnuit clientii cu un alt fel de atitudine fata de pasiunea lor. Noi nu ne oprim doar la vanzarea unui echipament, ci mergem mai departe, aducem oamenii aproape in comunitatea dedicata fotografilor si le facilitam accesul la produsele si serviciile de care au nevoie in munca lor. Prin serviciul Upgrade dorim sa le facilitam accesul la ultimele tehnologii si echipamente“, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64.