Expozitia Form and Desire – The Cal Pirelli Collection

26 noiembrie 2014

Expozitia este realizata sub coordonarea lui Walter Guadagnini si Amedeo M. Turello si promovata de departamentul de cultura al orasului Milano, sub inaltul patronaj al Expo Milano 2015.

Galeria show-ului "Form& Desire " ofera un itinerariu tematic care exploreaza, compara și contrasteaza relatiile, asemanarile si deosebirile dintre imaginile care acopera mai mult de o jumătate de secol.

Expozitia se desfasoara in incinta a cinci camere, fiecare cu elemente specifice fotografiilor prezentate: de la seductie la provocare si de la mitologie la eleganta.

In cadrul evenimentului de lansare a fost prezentat un ’cooking show’ inspirat de tema “Feeding the Planet: Energy for Life”, animat de trei dintre cei mai premiati chefi ai Italiei: Andrea Berton si Ambasadorii Expo Milano 2015, Carlo Cracco si Davide Oldani. Lor li s-a alaturat o invitata speciala, Candice Huffine, unul dintre manechinele de top din calendarul Pirelli 2015 realizat de Steven Meisel, prezent si el, la eveniment.

Fiecare din cei trei chefi au realizat propriul ’dish’ dedicat Expo Milano 2015, rezultand trei interpretari diferite si extrem de originale intr-o linie moderna a retetelor adanc inradacinate in istoria Italiei. Altfel spus, un eveniment aflat in stransa legatura cu domeniul de cultura corporatista a uneia dintre preocupările esentiale ale industriei italiene, un eveniment ce sustine o problema de ordin global si anume sustenabilitatea nutritionala.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram