Explorează terapiile alternative de la Lumen Centre

16 iunie 2023
Autor:
GROWWWISE

Vindecarea este un lucru care vrei să apară în viața ta? Cu Lumen Centre, acest lucru este posibil! Compania oferă numeroase servicii care te pot ajuta să te vindeci, printre care și servicii de hidrokinetoterapie. Echipa este una de nota 10, extrem de profesionistă și amabilă. Aici te vei simți în siguranță.

            Dacă apelezi la Lumen Centre, vei fi mereu pe mâini bune. Serviciile acestora sunt concepute special pentru a te ajuta să te vindeci. Soluțiile lor pot vindeca atât trupul, cât și mintea și sufletul. Alături de această echipă îți vei găsi pacea interioară. Ei oferă cele mai eficiente terapii alternative.

Lumen Centre te ajută să te vindeci

            Calitatea vieții tale depinde de cât stres există în viața ta și de cât de bine te simți. Dacă suferi din mai multe puncte de vedere, este foarte dificil să te bucuri de viața așa cum trebuie. Aici intră în scenă Lumen Centre, care pune la dispoziție clienților o varietate de servicii care să le ofere alinare:

 1. coaching
 2. hidrokinetoterapie
 3. curs djembe
 4. curs de respirație profundă
 5. terapii alternative, ca de exemplu:
  1. terapia sunetului
  2. terapia cu lumină polarizată ActiveBIO
  3. cromoterapia LuViOm

Echipa Lumen Centre te ajută să te pui pe picioare pentru a te putea bucura de micile plăceri ale vieții. Obiectivul lor va fi mereu să îți aline suferința. Echipa te va ajuta să îți redescoperi lumina interioară și să te recuperezi prin cursurile și terapiile potrivite pentru tine.

Aceste metode alternative de a te face bine pot constituia soluția pe care ai așteptat-o de atâta vreme. Vindecarea la nivel profund necesită multă muncă. De aceea, este important să fii dedicat acestei călătorii de vindecare. Uite ce ai putea să tratezi la Lumen Centre dacă te decizi să vii la ei:

 • accidente vasculare
 • spondiloză
 • probleme de mobilitate
 • dezechilibrări energetice
 • dependență de tutun
 • dependență de alcool
 • problemelor fizice
 • anxietate
 • stres

Depășește-ți limitele cu ajutorul cursurilor de public speaking!

            Ai trac de vorbit în public și ești o persoană timidă din fire? Lumen Centre îți poate reda încrederea în tine! Prin cursuri de public speaking vei scăpa de anxietatea de a vorbi în fața unui număr mare de oameni sau în fața unei camere. Comunicarea este foarte importantă în zilele noastre.

Echipa profesionistă îți va pune la dispoziție numeroase tehnici care te vor ajuta să îți dezvolți abilitățile de comunicare. Vei învăța că nu ai de ce să te temi prin exerciții practice. Tehnicile învățate aici te vor ajuta pe tot parcursul vieții.

Ceea ce este și mai grozav este că există și cursuri de public speaking dedicat copiilor. Îl poți aduce pe cel mic la acest centru pentru a-l ajuta să se dezvolte.

Hidrokinetoterapia: o terapie de reabilitare în apă

            O astfel de ședință de recuperare în mediul acvatic durează aproximativ 45-60 de minute. Clientul va fi plasat într-un bazin cu apă unde va fi instruit de către un terapeut specializat. Acest tip de terapie se adresează celor care:

 1. au probleme circulatorii
 2. au boli neurologice
 3. au afecțiuni reumatismale
 4. suferă de afecțiuni posttraumatice
 5. suferă de osteoartrită, artroză, osteoporoză
 6. au probleme de coloană
 7. suferă de obezitate
 8. au patologii neurologice
 9. au suferit anumite intervenții chirurgicale

Cursuri de respirație profundă: calea spre pace interioară

            Respirația profundă îți poate într-adevăr schimba viața! Este calea spre pacea interioară pe care o căutai de atâta vreme. Cursurile de respirație profundă de la Lumen Centre sunt foarte benefice. Respirația te ajută să îți găsești echilibrul.

            Aceste cursuri de pot ajuta să scapi de anumite blocaje și traume, să învingi anumite temeri și să deschizi canale energetice. Mai mult decât atât, sunt eficiente pentru oxigenarea corpului și pentru circulația sângelui.

Echipa Lumen Centre îți oferă soluții holistice de vindecare

            Lumen Centre este potrivit pentru toți cei care doresc să se vindece sau să se dezvolte armonios. Compania poate aduce în viața ta echilibru și pace. Echipa este formată din specialiști profesioniști care oferă servicii de calitate.

Un pas important spre o viață lipsită de durere este să ceri ajutor. Dacă îți dorești să apelezi la serviciile Lumen Centre, poți intra oricând pe site-ul lumencentre.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram