Experiente pe care sa le bifezi in calatorii

experiente calatorii

Oricine iese putin din cotidian si chiar la propriu se deplaseaza la ceva distanta de orasul de provenienta si de casa simte nevoia sa epateze si sa incerce lucruri noi. Mai ales daca scopul unei calatorii este de interes personal, de a descoperi noi locatii, persoane, culturi si asa mai departe, cu atat mai mult este de preferat sa iti doresti sa gusti, poate chiar la propriu, din ce are de oferit zona cu pricina.

Experienta in sine a calatoriei este de apreciat, insa nu te poti rezuma numai la deplasarea in sine. Asadar, odata ce te vezi pe alte meleaguri, iata ce nu ar trebui sa ocolesti:

Centrele turistice

Partea culturala este si cea mai importanta dintr-o calatorie. Nu poti spune ca te vei inarma cu carti de istorie sau filozofie invatand despre evenimentele marcante din povestea unei tari, insa sigur te vei interesa despre portul lor traditional, despre mancarurile cele mai populare sau obiceiurile interesante. Toate la un loc poate nu le vei gasi, tocmai de aceea ai locatii diverse pe care sa le incerci.

Marile magazine

Desigur, ce ar fi o vacanta fara shopping. Mai ales reprezentantele feminine vor fi maximum de incantate sa isi petreaca ceva timp cu o astfel de activitate. In orase mari, in tari dezvoltate exista un high street, acolo unde marile lanturi de magazine si cele mai vestite branduri isi expun colectiile. O experienta de acest gen merita.

Te vei simti ca in filme, cand pasind in prestigioase magazine vei fi intampinat, consiliat. Magazinele sunt mari, stralucesc, sunt aerisite si pe masura putinelor lucruri preturile pot fi chiar exorbitant de mari. Luxul este la el acasa.

Marea, muntele dupa caz

Desigur ca natura este splendida si merita savurata. In functie de zona in care ajungi ar fi poate interesant sa descoperi plaja sau zona de munte si ce facilitati sunt in zona. Pentru ca desigur ai parte si de exploatarea naturii si de relaxare, o astfel de activitate este insasi un plan de vacanta de nerefuzat.

Viata de noapte si distractia din zona

Nu in cele din urma, vei dori poate sa te bucuri de farmecul locului altfel. Pentru unii poate insemna dorinta de a experimenta un tip de masaj inedit. Daca ajungi in Thailanda ar fi chiar pacat sa refuzi un masaj tipic, locul fiind vestit tocmai pentru masajele desavarsite.

Desigur ca si in tara exista servicii de acest gen, servicii masaj erotic Bucuresti sau in orice alt oras. Se pune mare pret pe confidentialitate si pe latura eroticului, ceea ce face ca orice sceptic precum si orice persoana mai timida sa fie totusi convinsa sa incerce cel putin o data in viata un astfel de masaj. Insa mai cu seama cand vine vorba de o deplasare si de o experienta de acest gen stropita cu necunoscut si incitant, cu abordarea strainilor si cu ineditul locului – vei descoperi ca uleiurile de masaj folosite au si ele un scop anume si sunt cu efect afrodisiac de asemenea – parca totul este mai tentant.

Asadar, ce asigura distractia cat esti plecat intr-o vacanta este fix alegerea ta in materie de activitati.