Exista o regula in iluminatul camerei copilului?

Vrei sa ii aranjezi copilului tau o camera de vis? Pentru ca dormitorul copiilor are rol multiplu, acela de spatiu de joaca, dar si locul pentru invatat, citit si scris, acesta trebuie sa asigure confortul specific fiecarei activitati in parte, dar nu trebuie sa uitam si de culorile adecvate varstei, modelele mobilierului si de amuzamentul pe care il propune. Important de asemenea este iluminatul corect al acestei camere, nu doar jucariile si restul lucrurilor care il inconjoara. Pentru o buna dezvoltare copilul are nevoie de o multime de stimuli, printre acestia se numara si culorile, formele si intensitatea luminii pe care veiozele pentru o copii de la Euro Vial Lighting o ofera.

Aveti nevoie de cateva idei care sa va ajute in iluminarea corecta a camerei copilului? Pentru ca lumina sa fie distribuita uniform se recomanda iluminatul din mai multe puncte, pe langa lustra sau lampa din tavan se mai poate folosi o veioza, astfel lumina este dispersata uniform, nu deranjeaza ochii si nu duce la oboseala. Nu folositi niciodata lumina rece pentru iluminatul din camera copiilor, acesta este foarte obositor si daunator pentru ochi. O lumina calda, care poate fi reglata in intensitate este ideala pentru a proteja ochii sensibili ai celor mici.

Atunci cand achizitionati corpurile de iluminat Constanta ganditi-va si cate puncte de lumina sunt necesare, in mod normal un punct de lumina central si o alta sursa de lumina indirecta sunt suficiente pentru camera copilului.