Exista ansamblu rezidential cu lac langa Bucuresti?

3 noiembrie 2021
Autor:
livepr
Prin ce facilitati se remarca un complex de locuinte?

Persoanele care vor sa isi cumpere o casa noua si isi doresc sa stea intr-o locatie cat mai apropiata de natura, dar in acelasi timp nu foarte departata de capitala, trebuie sa stie ca de acum isi pot achizitiona o casa chiar langa Bucuresti, intr-un complex modern, situat pe marginea lacului.

Ideea de a locui inconjurat de natura incanta pe oricine, motiv pentru care aceste case de vanzare sunt varianta perfecta pentru cei care cauta sa se conecteze cu natura, dar sa nu se departeze prea mult de capitala, din diverse motive. Din multimea de ansambluri de locuinte din Bucuresti, oamenii cauta sa se orienteze spre locatia care sa le ofere linistea de care au nevoie, dar si facilitati avantajoase.

In capitala exista o multime de ansambluri rezidentiale, in care oamenii aleg sa locuiasca din mai multe motive: pentru a evada din agitatia urbana, pentru a se bucura de facilitati atractive, pentru a se simti in siguranta.

Liziera de Lac este cel mai nou complex rezidential de langa Bucuresti. Acesta se remarca prin faptul ca este situat pe marginea lacului Tataru si este inconjurat de natura. In plus, paleta de facilitati este incredibil de extinsa. Casele de vanzare beneficiaza de locuri de parcare, iar in cadrul complexului proprietarii se bucura si de urmatoarele avantaje:

  • paza permanenta;
  • spatiu de incarcare a masinii electrice;
  • community hub;
  • piscina;
  • spatii comerciale;
  • gradinita;
  • servicii medicale.

Acest complex rezidential se afla la numai 15 minute distanta de statia de metrou, iar persoanele care locuiesc in acest ansamblu au la dispozitie si microbuze care le asigura transportul in oras.

De ce aleg oamenii sa se mute intr-un complex rezidential?

Atunci cand isi cumpara o casa intr-un complex rezidential, o persoana scapa in mod automat de procesul solicitant pe care il implica proiectarea si construirea unei case. Acesta consuma bani, timp si energie. Nu oricine este dispus sa astepte o perioada lunga pana cand locuinta este pusa la punct. Casele de vanzare din cadrul unui astfel de complex sunt deja construite si finisate pana la ultimul detaliu, asa ca proprietarul nu mai trebuie decat sa o mobileze si sa se mute.

Un alt motiv pentru care oamenii renunta la achizitionarea de apartamente in centrul marilor orase sau la construirea de la zero a unei case, este agitatia care ii inconjoara in zonele foarte populate ale oraselor. In prezent, cele mai multe persoane au o rutina incarcata si rareori au timp de relaxare. Tocmai de aceea, se orienteaza catre ansambluri de case care sunt localizate intr-o zona ideala, in apropierea naturii. Liziera de Lac este unul dintre ansamblurile rezidentiale situate intr-o zona perfecta, fiind asezat pe marginea lacului si la o distanta mica de capitala.

Facilitatile la care au acces sunt un alt motiv pentru care oamenii prefera o casa intr-un ansamblu rezidential. In cadrul unui astfel de complex, pot avea acces la centre comerciale, servicii medicale si chiar gradinite pentru cei mici. Un alt avantaj il constituie existenta locurilor de parcare. Parcarea reprezinta o adevarata provocare in orice zona a capitalei, insa odata cu mutarea intr-un complex rezidential, soferii scapa de aceasta grija.

Prin urmare, achizitionarea unei locuinte intr-un complex situat pe marginea lacului este acum posibila chiar langa capitala. Cei care vor sa se bucure de frumusetea naturii, de un aer proaspat si de facilitati extinse, trebuie sa ia in considerare aceste case de vanzare. Pe langa faptul ca sunt situate intr-o zona ideala, ofera un nivel maxim de siguranta proprietarilor, beneficiind de paza permanenta si supraveghere video.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram