SOS slabit Paste! BTL Exilis Ultra 360 te scapa de centimetrii in plus peste noapte!

25 aprilie 2019
Autor:
IzzyReduceri

Sarbatorile de Paste au trecut, dar kilogramele in plus dupa mesele copioase au ramas. Urmeaza o perioada critica atunci cand toate ne dorim sa scapam cat mai repede de ele. Nu te stresa, scaderea in greutate si celulita raman povesti cu BTL Exilis Ultra 360 , cea mai noua descoperire in materie de remodelare corporala. In doar 20 de minute iti tonifiezi corpul si reduci centimetri, revenind la corpul de dinaintea sarbatorilor sau chiar mai bine. Cea mai buna oferta am gasit-o pe www.IzzyReduceri.ro!

Solutia ideala impotriva acestor probleme: BTL Exilis Ultra 360. Scapa de pielea cu aspect de coaja de portocala si de centimetri din zonele cu probleme, in cel mai scurt timp, cu un tratament non-invaziv de ultima generatie.

BTL Exilis Ultra 360 este primul si unicul aparat care combina si foloseste in acelasi timp radiofrecventa si ultrasunetele pentru eliminarea definitiva a celulitei si slabire localizata.

Primul lucru care m-a atras la aceasta terapie a fost timpul foarte scurt, de doar 20 de minute pe sedinta, in care se pot trata 2 zone la alegere: abdomen, fese, coapse sau talie. Cum timpul este o problema majora pentru mine, faptul de a putea merge sa-mi remodelez corpul chiar si in pauza de la birou, a fost cel mai mare atu pentru mine. Dupa 20 de minute de relaxare, m-am intors la activitatile mele cu forte proaspete. De asemenea, se recomanda doar o sedinta pe saptamana, unde beneficiezi de evaluare nutritionala si consiliere motivationala/psihologica, cu o pauza de 7-10 zile intre ele.

Practica e foarte sigura si fara disconfort, iar la finalul primei sesiuni mi s-a garantat o pierdere de 0.5-1 centimetri din zonele alese.

Fiind un aparat medical premiat, BTL Exilis Ultra 360 are si beneficii din punct de vedere al sanatatii. Vor fi imbunatatite circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabolismul celular si productia de colagen nou.

In general e nevoie de 4-5 sedinte pentru a ajunge la corpul la care visati, insa pentru rezultate optime planurile de tratament se stabilesc impreuna cu medicul dermatolog la consultatia preliminara, in functie de problemele tale.

La terminarea tratamentului, pielea mea era radianta, corpul meu mai tonifiat si sanatos, iar starea mea de spirit si increderea in sine au crescut semnificativ.

Primul cuvant care imi vine in minte pentru a descrie sedintele cu BTL Exilis este relaxare. Senzatia este asemanatoare masajului cu roci vulcanice.

Rezultatele pe care le obtii pot dura ani, cu un stil de viata sanatos si daca respecti instructunile recomandate de medicii dermatologi dupa terminarea tratamentului.

Incearca si tu efectele miraculoase ale aparatului BTL Exilis Ultra 360, in cadrul clinicii Femina’s Health Center. Situata in zona Piata Dorobanti, clinica ultramoderna si eleganta va va cuceri cu atmosfera calda si relaxanta.

Cu tehnologia de partea noastra, care ne scapa de stres si timp pierdut, dar ne ajuta sa slabim si sa ne tonifiem oricand intr-un mod relaxant si fara transpiratie, nu mai avem motive sa ne plangem de efectele varstei asupra corpului nostru.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram