Excursie in Timisoara? Hotel Lido te cazeaza

10 septembrie 2013
Autor:
dowmedia08

Planuiesti o excursie de cateva zile in Timisoara impreuna cu familia ta? Hotel Lido este alegerea perfecta daca vrei sa ai parte de un sejur relaxant, intr-un ambient prietenos. Hotel Lido va intampina cu o cazare in suita familiala la cele mai atractive costuri si in cele mai incantatoare conditii.

Timisoara se afla in topul celor mai frumoase orase din Romania, iar daca ajungi aici- fie din pura intamplare, fie in mod deliberat, ar fi pacat sa nu ramai cateva zile sa te bucuri de minunatiile acestui oras. Lista obiectivelor turistice este semnificativa, printre acestea numarandu-se: Castelul Huniazilor, Palatul Neuhausz, Palatul Marbl, Muzeul Banatului, numeroase biserici, catedrale, manastiri, sinagogi si multe altele care va vor incanta privirile.

Conditiile pe care Hotelul Lido le ofera intregii familii vor fi pe masura asteptarilor dumneavoastra si va vor multumi pe deplin. Veti beneficia de WiFi gratuit, telefon, TV prin satelit, minibar, aer conditionat, seif, s.a.
Puteti alege
cazarea intr-una dintre cele 6 suite familiale de care dispune hotelul, suita care este alcatuita dintr-un dormitor si un living pentru ca toata familia sa se simta confortabil pe intreaga durata a sederii. Acestea sunt ideale pentru o familie cu unul sau doi copii, deoarece dispun de un pat matrimonial si de o canapea extensibila. Copiii in varsta de pana la 12 ani beneficiaza de gratuitate. Iata inca un motiv in plus sa alegeti cazarea in suita familiala la Hotel Lido Timisoara.

In prezent multe dintre hotelurile sau pensiunile care isi deschid portile turistilor, nu ofera ceea ce spun, iar conditiile de cazare sunt jalnice. Turistii ajung sa-si planga de mila, dar chiar si asa unii accepta conformandu-se, in timp ce altii isi cer drepturile. Si bine fac!

Dumneavoastra nu ati proceda la fel? La Hotel Lido, sigur nu! Pentru ca nu veti avea nici un motiv de obiectie deoarece promisiunile initiale sunt intotdeauna respectate orice ar fi.
Pentru ca relaxarea sa fie deplina veti avea parte si de servicii gratuite menite sa va faca concediul mai placut si mai revigorant: jacuzzi (in lunile mai-septembrie), sala de fitness, room-service, dar veti avea parte si de servicii contra cost: masaj, riviera sportiva (aici puteti practica diferite sporturi ca: jogging, tenis de camp, tenis de masa, baschet, aerobic, ciclism).
Atat obiectivele turistice, cat si decorul hoteluluiva vor lasa un gust placut si amintiri care se vor mentine mereu proaspete in memorie.

Bauturile si bucatele alese nu vor lipsi de la nici o masa deoarece Hotelul Lido are propriul sau restaurant manageriat de un personal capabil si de maestri bucatari, ce au ca prioritate satisfacerea nevoilor oaspetilor.

Daca vei opta pentru cazarea in suita familiala la Hotel Lido Timisoara te vei simti (hai sa nu fim modesti) chiar mai bine decat acasa si vei descoperi locul din care nu vei vrea sa pleci.

Cand avem o perioada de timp libera ce vrem sa o petrecem cu familia, dorim ca grijile cotidiene (gatitul, curatenia, cumparaturile, serviciul, etc) sa dispara si sa ne bucuram de orice lucru minor impreuna cu aceasta si sa ne dedicam complet acesteia. Daca alegi Hotelul Lido, oaza ta de liniste si pace va fi garantata.
Hotelul Lido este bucuros sa va primeasca!

Contact:
Hotel Lido
Ţara: Romania
Judeţ: Timiș
Localitate: Timișoara
Adresa: Iosif Bulbuca,nr 20
Telefon: 0256 407 373
0756 059 300
0756 059 302
Fax: 0256 407 374

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram