Exclusive Bucharest VIP Concierge – Servicii de concierge de lux in Romania

31 martie 2015

Oferta Exclusive Bucharest cuprinde evenimente unicat ale caror ingrediente valorifica tot ce detinem în România pe segmentul luxury, printre care amintim: Vanatoare, VIP Clubbing, VIP Concerts, servicii VIP pentru celebritati, Corporate Concierge, Incentives. De asemenea, Agentia anunta deschiderea pe parcursul anului 2015 a cinci birouri internationale în Marea Britanie, Dubai, Italia, Spania si Austria.
„Echipa Exclusive Bucharest VIP Concierge creeaza pentru clientii săi scenarii unice în ambiante rafinate cu circuit inchis din Bucuresti si din tara. Ducem exclusivitatea la un nou nivel alaturi de clientii nostri, pentru care creionam parcursuri si experiente imersive în atmosfera lirica a micului Paris, precum si in alte destinatii pline de farmec si poezie din Romania. Aducem in realitate concepte de leisure si entertainment la standarde premium si asigurăm „red carpet treatment” din momentul sosirii, până în momentul plecarii clienților noștri.”, a declarat Doina MD Tecu, General Manager Exclusive Bucharest.
Oferta estivala marca Exclusive Bucharest VIP Concierge are două directii: Midday Sparks and Midnight Extravaganza in Mamaia si Wild Golden Summer in Bucharest. Ambele includ transport cu avion privat, transfer cu elicopterul, masini de lux sau limuzine, cazare în hoteluri si vile de 5 stele, VIP Clubbing, servicii de asistenta personala 24/7, private SPA, sporturi acvatice alternative si alte servicii de lux custom-made.
Cu o echipa ce detine un know how de peste 10 ani in domeniul evenimentelor, hospitality, fashion, PR & Marketing, artists booking & concerts, Exclusive Bucharest se adresează momentan clientilor straini care viziteaza Romania din motive personale sau in interes de afaceri. Cei mai vizati sunt oamenii de afaceri si vedetele din Emiratele Arabe Unite, Orientul Mijlociu si Europa (Italia, Elvetia, Norvegia, Marea Britanie).
Anul acesta, Exclusive Bucharest VIP Concierge dezvolta segmentul Corporate & Incentives, servicii de private sailling pentru piata din Romania si evenimente exclusiviste marca proprie. Portofoliul companiei include acum sejururi in Dubai (cazare la Atlantis the Palm si Burj al Arab), si in Austria la Viena si în statiuni de sky (pentru sezonul hibernal), dar si in Romania, cu pachete destinate turistilor interesati de alternative luxury in Transilvania si Bucuresti.
In ce constau serviciile de concierge?
Serviciile de concierge se bazeaza in principiu pe faptul ca oamenii vor sa faca multe lucruri, dar nu au timp sa le faca. Organizarea vacantelor (rezervare hotel de lux, rezervare bilet avion, organizarea timpului liber), găsirea unor profesionisti de încredere (fie că este vorba de medici, avocati sau bucatari), rezervarea de bilete la loja pentru evenimente VIP - pot fi aproape imposibil de rezolvat pentru directorii sau antreprenorii foarte ocupati. Astfel, din ce in ce mai multi oameni de afaceri si din ce în ce mai multe companii apeleaza la serviciile firmelor de concierge.
Obiectivul principal al firmelor de concierge este acela de a oferi servicii adaptate, in functie de cererile clientilor lor pe principiul orice, oricand, oriunde.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram