Evia Media implineste 3 ani de activitate

Agentia de publicitate Evia Media sarbatoreste 3 ani de activitate in domeniul publicitatii neconventionale. Printre partenerii care au valorificat cu succes avantajele unui alt mod de promovare pus la dispozitie de Evia Media, se numara : evoMAG, BCR, IDM Basarab, Pirelli, Avon, Avocat. net, Delimano, Dormeo, Dance Masters 2013, B’ESTFEST 2013, Kudika, Mobil 1, Casino Palace, RBS Bank s.a.

“Ne bucuram ca, intr-un timp atat de scurt, prin comunicare si flexibilitate, am evoluat alaturi de partenerii nostri si am reusit impreuna sa dam viata unor proiecte inovative, care s-au bucurat de impactul scontat. Ramanem aceeasi echipa entuziasta, ce propune clientilor sai optiuni nelimitate prin care se pot face cunoscuti in piata si obtinem pentru acestia rezultate masurabile.” – Alina Deac, Marketing & Sales Manager, Evia Media.

Pentru a le multumi clientilor si viitorilor parteneri, Evia Media vine cu propunerea de a asigura gratuit promovarea online a campaniilor de publicitate desfasurate prin intermediul agentiei. Astfel, orice campanie implementata offline in luna august, va beneficia si de expunere in mediul online, printr-un plan de comunicare adaptat specificului fiecarui domeniu de activitate.

Evia Media ofera noi modalitati de promovare celor care, fie sunt la inceput de drum cu business-ul pe care il administreaza, fie au incercat metode de publicitate clasice si nu au obtinut rezultatele dorite.