Evenimentele lunii Martie 2016 Asociatia Work at Home Moms

14 martie 2016

Asociatia Work at Home Moms România se bucura sa va informeze despre evenimentele lunii Martie 2016

In Martie incepem primele intalniri din cadrul Programului “Mom@Work”, cele de consiliere psihologica. Participarea este gratuita la intalniri, iar inscrieri se fac pe [email protected].
1) Pe 4, 11 si 18 Martie, intre orele 10 si 12, vor avea loc intalnirile online alaturi de psiholog Raluca Mihai. Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimentului.
2) A doua serie de intalniri va avea loc alaturi de psiholog Livia Caciuloiu, in Bucuresti, Centrul Psihomedeor, pe 10, 17 si 24 martie, intre orele 10 si 13. Gasiti mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Odata cu venirea primaverii, relansam si atelierele practice din cadrul proiectului „Mame meseriase”:
3) Pe 13 Martie, intre orele 10 si 12, va invitam la Atelierul Initiere in aromaterapie – modul începatori. Atelierul va avea loc in locatia Casa Rudolf Steiner, Str. Visinilor nr. 17, sector 3, Bucuresti. Costul atelierului este de 50 ron de participant, iar inscrierile se fac pe [email protected].
4) Pe 19 Martie, intre orele 10 si 14, va invitam la Atelierul de Decoupage – tehnica Shabby Chic. Atelierul va avea loc in locatia Casa Rudolf Steiner, Str. Visinilor nr. 17, sector 3, Bucuresti. Costul atelierului este de 110 ron de participant, iar inscrierile se fac pe [email protected].
5) Pe 20 Martie, intre orele 10 si 14, va invitam la Atelierul de Decoupage – Pasta de structura . Atelierul va avea loc in locatia Casa Rudolf Steiner, Str. Visinilor nr. 17, sector 3, Bucuresti. Costul atelierului este de 100 ron de participant, iar inscrierile se fac pe [email protected].

De asemenea, reluam cursurile si intalnirile pentru dezvoltarea business-ului pe care il aveti:
6) Pe 19 si 20 Martie, intre orele 9 si 13.00, va invitam la cursul despre „Social media”, alaturi de Gabriela Ciocan, trainer certificat in Digital marketing Professional. Cursul va fi online, pretul acestuia este de 100 ron de participant, iar inscrierile se fac pe [email protected].
7) Pe 24 Martie, intre orele 17 si 20.00, va invitam la cursul „Dezvoltarea strategica a afacerilor” , alaturi de Irina Popescu, consultant financiar cu peste 11 ani de experienta. Cursul va avea loc in locatia Caffé D’arthé, str. Popa Nan, nr. 7, Bucuresti, pretul acestuia este de 100 ron de participant, iar inscrierile se fac pe [email protected].
8) Pe 26 Martie, intre orele 10 si 13.00, va invitam la primul eveniment din seria „Mama Antreprenor” in cadrul caruia puteti afla cum sa initiati un business.

Pe langa evenimentele din Bucuresti, avem evenimente in Cluj-Napoca si Constanta.
9) In Cluj-Napoca lansam programul de Mentorat Antreprenorial pentru Mame (M.A.M.), pe 12 Martie, intre orele 17 si 18.45. Va asteptam la a doua intalnire din cadrul seriei M.A.M. pe tema: PLANUL DE AFACERI , alaturi de Irina Forgaciu – psiholog clinician, psihoterapeut si consilier psihologic atestat de catre Colegiul psihologilor din Romania. Intalnirea va avea loc in locatia Libraria Diverta Hubertus, Bulevardul 21 decembrie 1989, nr. 22, Cluj-Napoca. Se achita o taxa de 30 ron de participant, iar inscrierile se fac pe [email protected].
10) In Constanta, „Atelierul Imaginatiei” alaturi de Adriana Ionescu isi propune sa va invete pas cu pas cum se confectioneaza o papusa din spuma E.V.A. Atelierul va avea loc in sediul Helen Doron English Constanta Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A. Costul atelierului este de 70 ron de participant, iar inscrierile se fac pe [email protected].

Asociatia Work At Home Moms sustine mamele care doresc să lucreze de acasă, part time sau project based, precum si pe cele antreprenoare, dezvoltand continuu instrumente adaptate nevoilor lor.

Pentru mai multe detalii despre Asociatia Work At Home Moms si proiectele sau targurile pe care le sustinem vă rugăm să accesati site-ul nostru , pagina de facebook sau să contactati direct echipa la adresa [email protected].

Vă dorim o primăvară plină de soare si bucurii

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram