Evecare si Menosan – alegerea naturala pentru tulburari menstruale si menopauza

26 august 2013
Autor:
dowmedia08

Prisum International recomanda Evecare si Menosan de la Himalayapentru combaterea tulburarilor menstruale, infertilitate si tulburarilor din perioada menopauzei

Corpul fiecarei femei are propriul ritm biologic, in care hormonii joaca un rol foarte important in mentinerea sanatatii organismului. Fluctuatiile nivelului de hormoni si o valoare dezechilibrata a acestora pot prejudicia sanatatea. Tulburarile menstruale, fie ca este vorba de sindrom premenstrual, de dismenoree sau de sangerari uterine disfunctionale, afecteaza calitatea vietii femeilor pe tot parcursul perioadei de fertilitate, de la menarha pana la menopauza. Cauzele au la baza dereglari ale echilibrului dinamic dintre hormonii ovarieni, hipotalamici si hipofizari. Doua alte probleme majore care pot priva femeia de sansa de a deveni mama sunt sindromul ovarului polichistic si infertilitatea inexplicabila.

O perioada dificila din viata femeii este reprezentata de instalarea menopauzei, cu atat mai mult cu cat, in unele cazuri, aceasta tranzitie se poate desfasura pe parcursul mai multor ani. Bufeurile, anxietatea, depresia, iritabilitatea, insomnia, iar mai tarziu osteoporoza, cresterea riscului de boli cardio-vasculare si de infectii vaginale pot aparea in aceasta perioada.
Evecare si Menosan sunt doua produse prin care Himalaya vine in sprijinul milioanelor de femei afectate de tulburarile menstruale, celor care sufera de ovar polichistic sau de infertilitate inexplicabila, cat si celor care fac fata cu greu instalarii menopauzei.

Evecare – pentru tulburarile menstruale si pentru infertilitate

Evecare de la Himalaya este un produs herbomineral util femeilor cu sindrom premenstrual, dismenoree, sangerari uterine disfunctionale, ovar polichistic sau infertilitate inexplicabila.
Efectul de stimulare ovariana ajuta la reglarea secretiei hormonale, favorizeaza regenerarea mucoasei uterine si controleaza sangerarile anormale. Evecare are, de asemenea, o actiune antiinflamatoare si antispastica, reducand simptomele asociate sindromului premenstrual (durere, retentie de lichide, durere a sanilor, disconfort abdominal, balonare, iritabilitate, oboseala). Prin corectarea dezechilibrului hormonal, Evecare este util si in cazul infertilitatii inexplicabile.
Printre ingredientele principale se numara Saraca indica, ce contribuie prin continutul de fitoestrogeni la reglarea nivelului de estrogeni si ajuta la regenerarea mucoasei uterine inflamate in perioada menstruatiei, Aspargus racemosus, care prin normalizarea nivelului hormonal imbunatateste fertilitatea si combate tulburarile menstruale si infertilitatea, Symplocos racemosa cu efect antispastic uterin si analgezic, util in dismenoree; prin echilibrarea hormonilor ovarieni are rol in imbunatatirea fertilitatii. Un alt ingredient este Boerhaavia diffusa, cu actiune antiinflamatoare asemanatoare ibuprofenului; are rol in stoparea sangerarilor uterine disfunctionale si combate anemia prin efectul hematinic.

Menosan - combate tulburarile din perioada menopauzei

Menosan de la Himalaya este un produs herbomineral care amelioreaza simptomele menopauzei fiziologice sau induse chirurgical. Prin continutul bogat in fitoestrogeni, reprezinta o alternativa naturala a terapiei de substitutiei hormonala, fara reactii adverse.
In perioada perimenopauzei, Menosan combate simptomele psiho-emotionale ca anxietate, depresie, insomnie, iritabilitate, schimbari de dispozitie. De asemenea, amelioreaza bufeurile, transpiratiile nocturne, uscaciunea mucoasei vaginale. In perioada postmenopauzei, amelioreaza bufeurile si simptomele psiho-emotionale aferente, ajuta la mentinerea greutatii corporale, scade riscul de osteoporoza si dislipidemie.
Printre ingredientele principale putem aminti de Saraca indica, ce creste nivelul de estrogen prin continutul de fitoestrogeni si reprezinta o sursa naturala de calciu, Asparagus racemosus, o planta recunoscuta pentru proprietatile de intinerire, reprezinta o sursa naturala de estrogeni. Centella asiatica controleaza tulburarile emotionale – inlatura stresul si anxietatea, amelioreaza iritabilitatea, stabilizeaza dispozitia si imbunatateste memoria. Sida cordifolia contine fitosteroli cu activitate estrogenica si amelioreaza mictiunile frecvente. Kukkutandatvac bhasma reprezinta o sursa naturala importanta de calciu si fosfor, cu rol in scaderea dezvoltarii riscului osteoporozei postmenopauza.

Produsele sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram