Europharm Distribuţie a participat la Big Build 12 cu o echipa de 65 de voluntari

11 octombrie 2012
Autor:
dowmedia08

“Orientarea noastră către susţinerea comunităţii locale a început acum patru ani şi va continua, sub diverse forme, ca parte a Misiunii pe care ne-am asumat-o. De aceea, ne face plăcere să fim din nou alături de Habitat for Humanity România la Big Build 2012. Voluntarii Europharm Distribuţie au acceptat cu drag provocarea de a construi o casa în doar 5 zile, iar ideea de a vedea cum creşte sub ochii noştri un cămin pentru o familie defavorizată a fost foarte motivantă. Big Build 2012 este o oportunitate de implicare în problemele comunităţii şi suntem mândri că munca noastră contribuie la fericirea unei familii”, declară Margareta Mareş, Director General Europharm Distribuţie.

Compania este activă în viața comunităților în care își desfăşoară activitatea şi, de patru ani, susține Habitat for Humanity România atât prin sponsorizari, cât și prin implicarea angajatilor în proiecte de voluntariat legate de construcția sau renovarea caselor pentru persoane vulnerabile, aflate în nevoie de locuire. Până în prezent, Europharm Distribuţie a contribuit la programele Habitat for Humanity România cu peste 7.000 de ore de voluntariat, în 13 localităţi din ţară.

“Suntem foarte bucuroşi pentru ca echipa entuziastă a Europharm Distribuţie s-a alăturat anul acesta evenimentului Big Build, aflat la a patra ediţie, care mobilizează mediul de afaceri, autorităţile publice şi sute de voluntari români şi internaţionali pentru a atrage atenţia asupra nevoii de locuire în condiţii umane. Mulţumită celor 65 de voluntari, una dintre cele 8 familii de la Preajba, judeţul Dolj, va avea un cămin decent, sigur şi călduros la iarnă, iar Habitat for Humanity România a reuşit să facă progrese importante în misiunea sa de a elimina locuirea precară din ţara noastră”, spune Gabriela Grigori, Director Dezvoltare Resurse şi Comunicare Habitat for Humanity Romania

Europharm Distribuţie este o companie românească, care şi-a început activitatea printre primii distribuitori privaţi din România, în urmă cu mai bine de 18 ani. Domeniile de activitate ale Europharm Distributie implica:
 Distribuţia directa de produse farmaceutice - Cu un portofoliu larg, ce cuprinde peste 4.000 de produse, de la peste 100 de furnizori locali şi internaţionali, Europharm Distribuţie se adresează unui număr de peste 6.000 de puncte de lucru ale farmaciilor independente, lanţurilor naţionale, spitale şi alte tipuri de clienţi.
 Furnizarea de servicii logistice - Europharm Distribuţie oferă o gamă largă de servicii pentru producătorii şi furnizorii de produse farmaceutice din România, cum ar fi: depozitare, manipulare, facturare, operaţiuni transport, livrare, dar si servicii logistice pentru mostre, studii clinice şi materiale promoţionale.

Habitat for Humanity este o organizaţie non-profit, a cărei misiune este să elimine lipsa de adăpost şi locuirea sărăcaciosă a persoanelor din întreaga lume. La nivel global, Habitat for Humanity a construit şi reabilitat peste 500.000 de locuinţe pentru 2.5 milioane de persoane din 80 de ţări de pe întreg Globul. Habitat for Humanity România a ajutat, până în acest moment, peste 3.300 de familii, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din judeţele: Bihor, Cluj, Bacău, Dolj, Argeş, Prahova şi Suceava.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram