Euro-Market-Online.ro – Merita sa fie achizitionate produse de aici?

Comertul online este din ce in ce mai bine pus la punct, dovada fiind numeroasele magazine care au aparut in ultimii ani. Unul dintre aceste magazine este Euro-Market-online.ro, un magazin universal, focusat pe genti de dama, lenjerii de pat si diverse alte produse de uz casnic. Vom analiza putin acest magazin, pentru a descoperi daca merita sau nu sa fie luat in considerare pentru achizitii.

  1. Aspectul magazinului. Aspectul este simplu si usor de folosit. Este foarte atractiv faptul ca este optimizat pentru mobil iar comanda direct de pe dispozitivul mobil se face cu usurinta. Sigla nu este cea mai inspirata, insa, fiind foarte simpla, fara un impact vizual puternic. In ceea ce priveste datele de contact, sunt toate prezente acolo unde trebuie iar partea de socializare este si ea prezenta, chiar daca pagina de Facebook are doar 265 de aprecieri. Dat fiind faptul ca este un magazin online nou insa, valoarea este una cat se poate de decenta.
  2. Produsele. In ceea ce priveste produsele, eista cateva categorii unde diversitatea este una mare. Vei descoperi o multime de genti de dama, fie rucsacuri, fie genti elegante si o multime de lenjerii de pat. Poti sa alegi intre cateva zeci de modele, foarte interesante. De asemenea, printre produse se numara si cele cosmetice, hainele sau jucariile pentru copii, insa nu sunt chiar atat de multe. Se pare ca magazinul are tendinta de a se extinde, in conditiile in care sunt prezente si categorii precum ” Bacanie ” in meniul de produse. Din pacate, nu este niciun produs prezent aici.
  3. Preturile. Ceea ce este foarte atractiv la acest magazin este partea de preturi. Acestea sunt decente spre mici, chiar daca produsele par a fi de o calitate cel putin medie. O geanta pentru femei, spre exemplu, are un pret mediu de 70, 80 de lei. De asemenea, O lenjerie costa aproximativ 80 de lei. preturile sunt gandite in asa fel incat sa fie potrivite pentru orice persoana, indiferent de buget.

Site-ul se misca repede, este bine optimizat si are posibilitatea de a creste rapid. Inca nu are suficient continut pe blog sau descrieri de produse mai atractive, insa cu siguranta are potential.