Cum se invata tarot

30 iunie 2019
Autor:
Login Promotion

Pentru a invata tarot, trebuie sa ai o combinatie de cunostinte si intuitie, pe care toata lumea o poate dezvolta. Urmeaza acesti pasi pentru a-ti perfectiona abilitatile in citirea cartilor de tarot, oferindu-ti o perspectiva si o directie in acest sens.

Selecteaza un pachet de carti. Diferitele carti de tarot utilizeaza simboluri diferite. Unele dintre cele mai folosite carti pentru a invata tarot, sunt Ryder-Waite sau una dintre clonele sale - Tarot Morgan-Greer, de exemplu. Cu toate acestea, este important ca aceste carti de tarot sa iti  vorbeasca. In circulatie sunt intotdeauna carti clasice si populare de tarot, dar in fiecare an sunt dezvoltate alte modele, fiind actualizate in mod constant.

Dezvolta o misiune. O definitie precisa este aceea de  a intelege relatia ta cu cartile de Tarot, iar acest lucru te poate ajuta sa devii un cititor in cartile de tarot. Cand vei invata ceea ce inseamna cartile, vei putea vedea in mod obiectiv unde te afli acum si ce masuri trebuie sa iei pentru a-ti atinge scopul. Gandeste-te la  intentiile tale legate de pachetul de carti de tarot sau cum intentionezi sa le folosesti pentru a-i servi si pe altii. Raspunsul poate reflecta obiective cum ar fi dorinta de a dezvolta o mai buna intuitie, de a-ti extinde abilitatile creative sau de a te conecta cu fortele spirituale. Aceste definitii sunt diferite si sunt personale pentru fiecare persoana implicata.

Transfera energia asupra cartilor. Cel mai bun mod de a face acest lucru este sa tii cartile in mana. Pentru a invata tarot, trebuie sa reiei din nou si din nou. Intinde cartile una cate una, deoarece manipularea lor iti va dezvolta abilitatea.

Intelege cum functioneaza cartile. Pachetul  Tarot cuprinde 78 de carti: 22 de lasso senior si 56 de juniori. Trebuie sa tii minte ca sa poti identifica fiecare carte, dand cate doua valori pentru fiecare dintre ele.

 

Senior arcana. Arhetipurile Tarotului, prezentate in lasso senior, sunt picturi care reflecta viata, etapele si incercarile prin care trecem cu totii. Ele personifica povestea calatoriei unei persoane prin viata, incepand cu Jester (tanar, energie pura sub forma de spirit), care se deplaseaza prin evenimente si cicluri, gasind incheierea in lume (sfarsitul ciclului nostru de viata).

Junior Arcana. Cartile mai tinere descriu persoanele, evenimentele, sentimentele si circumstantele pe care le intalnim pe Jester. Ele afiseaza evenimente care sunt sub controlul unei persoane si arata ce sa faci. Junior  Arcana este destul de asemanatoare cu cartea traditionala din cartile de joc. Sunt compuse din patru costume si fiecare dintre aceste costume este asociata cu unul dintre elementele: Pistoale (Focul), Cupe (Apa), Pentacle (Pamantul) si Sabii (Air). Exista, de asemenea, regina, regele si cavalerul fiecarui costum, precum si printul sau printesa.

Memorarea celor 78 de carti de tarot va dura ceva timp, insa nu renunta. Incearca sa lucrezi cu un partener care te poate testa.

Alege cartile cele mai bune. O carte bine tiparita te va ajuta sa intelegi elementele de baza ale tarotului si iti va fi extrem de utila in a invata tarot. Unele te conduc prin procesul de invatare, subliniind memorarea, in timp ce altele iti incurajeaza participarea. Alege cartile care se potrivesc stilului tau de invatare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram