Esti gata sa contractezi un imprumut? Iata care sunt conditiile aplicarii pentru credite nebancare Provident!

22 ianuarie 2020
Autor:
Content SEO

Ai o plan care merita pus in practica, insa nu stii cum poti obtine sprijinul financiar necesar? Iata are sunt pasii pe care ii poti intreprinde pentru a solicita credite nebancare de la Provident!

Avand o experienta de 14 ani in domeniul acordarii de credite nebancare, Provident a deservit pana in prezent peste un milion de romani, ajutandu-i sa isi duca la bun sfarsit planurile si sa isi indeplineasca visurile.

Asadar, iata mai multe detalii despre cum poti solicita si tu credite nebancare de la o companie care are ca atuuri seriozitatea, responsabilitatea si transparenta.

Pentru inceput, va trebui sa te asiguri ca indeplinesti cumulat toate conditiile de eligibilitate pentru acordarea unui imprumut Provident:

  • persoana cu cetatenie romana care a implinit varsta de 18 ani;

  • un venit fix minim de 300 de lei/luna dovedibil;

  • adresa de domiciliu sau de resedinta sa fie pe teritoriul Romaniei;

  • un numar de telefon valabil.

In ceea ce priveste venitul fix, dovada poate veni sub forma unei adeverinte de salariu, a talonului de pensie sau chiar a unei interogari de la ANAF (daca ai venituri din chirii sau alte activitati asemanatoare).

Odata ce te-ai asigurat ca indeplinesti toate conditiile enumerate mai sus, ai la indemana doua posibilitati pentru a solicita credite nebancare:

1. Intra pe site-ul www.Provident.ro, unde poti completa formularul de solicitare pentru credite nebancare. Tot aici poti folosi si simulatorul de credit pentru calcularea ratelor sau a perioadei de rambursare, in functie de suma imprumutata, precum si de serviciile optionale alese. Provident este prima companie din Romania care ofera clientilor serviciul optional si auxiliar de gestionare la domiciliu a imprumutului.

Daca optezi pentru acest serviciu, iar solicitarea ta pentru credite nebancare este acceptata, un reprezentant te va vizita direct la domiciliu pentru a-ti inmana personal banii si pentru a semna contractul.

Apoi, la un data stabilita de comun acord, reprezentantul Provident te va vizita saptamanal sau lunar pentru colectarea rambursului. Alternativ, poti solicita ca imprumutul sa fie virat prin transfer bancar, caz in care vei avea nevoie si de un cont valabil la una din bancile din Romania.

2. Prin intermediul telefonului, facand apel la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 sau 021 275 75 75, in intervalul orar 8:00 - 20:00 (de luni pana vineri) sau sambata, intre orele 9:00 - 17:00. De asemenea, pentru orice informatii cu privire la serviciile oferite de Provident poti face apel la aceleasi numere, de luni pana vineri in intervalul orar 9:00 - 17:00.

Dupa verificarea informatiilor si datelor furnizate, compania va trimite dosarul unui departament specializat, care il va analiza cu atentie. Astfel, daca rezultatul analizei este unul pozitiv, vei fi instiintat in cel mai scurt timp cu privire la acest lucru.

La o prima colaborare cu Provident, vei putea solicita credite nebancare cu valoarea cuprinsa intre 500 si 10.000 de Lei. Aceasta suma poate creste pana la 20.000 de Lei daca esti deja client sau fost client, in functie de veniturile disponibile, dar si de comportamentul de plata anterior.

Principiile care stau la fundamentul strategiei Provident sunt apropierea si intelegerea fata de clienti. Acesta este motivul principal pentru care Provident investeste constant atat in calitatea serviciilor, cat si in zona de educatie financiara, oferind sprijin pentru a intelege mai usor cum sa gestionezi sanatos un buget. Asadar, daca ai un plan pe care doresti sa il pui in aplicare, acum ai toate informatiile necesare pentru a solicita credite nebancare de la Provident!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram